Skærmdrivere i Windows 10 er normalt ikke nødvendigt.

Denne artikel indeholder oplysninger om "Skærmdrivere i Windows 10".

Skærmdrivere.

I tidligere versioner af Windows havde udvalgte Dell-skærme en specifik driver til skærmen ud over driveren for grafikkortadapteren.

I de fleste tilfælde skyldes problemer med lav opløsning grafikkortdrivere, ikke skærmdrivere. Hvis Dell ikke har angivet en grafikkortdriver til Windows 10 for dit system, har grafikkortleverandøren (nVIDIA, Intel, AMD, osv.) ikke leveret en driver til Windows 10 eller Dell har konstateret inkompatibilitet med systemet/grafikkortet og har valgt ikke at yde support til Windows 10 pga. denne uforenelighed.

Disse drivere udvidede udvalget af skærmfunktioner/kalibrering af skærmen.

Med Windows 7 og Windows 8 vil du se nedenstående dialogboks, som fremhæver computerskærmens modelnavne, når du højreklikker på skrivebordet og vælger skærmopløsning. Med Windows 10 kan du ikke længere åbne det på samme måde, som du kunne i Windows 7 og Windows 8, når du højreklikker på skrivebordet. (Se figur 1).

Egenskaber for skærm
Figur 1 - Egenskaber for skærm

Du skal følge de nye trin nedenfor for at åbne siden Egenskaber for skærm.

1. Klik/tryk på knappen Start, efterfulgt af Kontrolpanel
  2. Klik/tryk på Juster skærmopløsning under Udseende og personlige indstillinger.
  3. Computerskærmens modelnavn er anført under ''Skærm''

I Windows 7, 8 og 10 vil du kun se en reference til "Generisk PnP-skærm" på fanen Skærm og i Enhedshåndtering, medmindre du indlæser skærmdriverne

Skærmdriver ikke påkrævet i Windows 10.

I modsætning til grafikkortdriveren, som normalt kræver en bestemt driver for at have fuld funktionalitet, er en dedikeret skærmdriver ikke påkrævet i de fleste tilfælde.

Til Dell Plug and Play-skærme er der ikke nødvendigt med en dedikeret Windows 10-driver til den skærm, der er tilsluttet systemet. Windows 10-operativsystemet læser automatisk skærmens udvidede skærmidentifikationsoplysninger (EDID). Hvis din skærmkalibreringssoftware eller anden software kræver en specifik inf-fil for skærmen, kan du installere Windows 8/8.1-skærmdriveren i Windows 10.

Viser Windows 10 Enhedshåndtering, om skærmen er tilsluttet ved at vise den, som den er, "Generisk PnP-skærm"? (Ja/Nej)
Tillader computeren og skærmen skærmens oprindelige/primære opløsning? (Ja/Nej)
Hvis en touch-skærm, understøttes touch-funktion? (Ja/Nej)

Ved ja til ovenstående har computeren læst skærmens EDID korrekt, og en dedikeret Windows 10-driver er ikke påkrævet til normal drift.

Følgende skærme har WHQL-certificerede skærmdrivere til Windows 10, som kan findes på Dells supportwebsted Gå til feltet Se efter et produkt, klik på Vis produkter, vælg Skærme og projektorer, vælg Skærmes og vælg derefter din skærmmodel. Du kan finde alle driverne til din skærm i afsnittet Drivere og downloads:

• U2414H
  • U2415
  • U2515H
  • U2715H
  • U3415W
  • UZ2315H
  • UP2715K
  • P2314T (berøringsskærm)
  • P2415Q
  • P2715Q
  • P2416D
  • S2240T (berøringsskærm)
  • S2415H
  • S2715H
BEMÆRK: S2340T kræver DisplayLink-drivere, før den virker. Når chipset-driveren er blevet installeret og systemet er blevet genstartet, skal du downloade og installere DisplayLink-driveren her fra: http://www.displaylink.com/downloads/downloads.php Genstart systemet, når driveren er blevet installeret.

Artikelnummer: SLN298567

Sidste ændringsdato: 11.07.2018 12.46