Sådan foretager du sikkerhedskopiering og gendannelse af konfigurationsdata i Dell PowerConnect W-IAP'er

Sådan foretager du sikkerhedskopiering og gendannelse af konfigurationsdata i Dell PowerConnect W-IAP'er

Denne artikel forklarer, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner konfigurationsdata på Dell PowerConnect W-IAP'er.

Indholdsfortegnelse

1. Visning af aktuel konfiguration

2. Sikkerhedskopiering af konfigurationsdata

3. Gendannelse af konfiguration

1. Visning af aktuel konfiguration

Sådan kan du se de aktuelle konfigurationsindstillinger:

• Brug Instant UI til at navigere til Maintenance/Configuration/Current Configuration (Vedligeholdelse/Konfiguration/Aktuel konfiguration)

• I CLI skal du indtaste følgende kommando ved kommandoprompten:
    (IAP)# show running-config

2. Sikkerhedskopiering af konfigurationsdata

Sådan sikkerhedskopierer du konfigurationsdataene:

1. Naviger til Maintenance / Configuration (Vedligeholdelse/Konfiguration).

2. Klik på Backup (Sikkerhedskopier) Configuration (Konfiguration).

3. Klik på Continue (Fortsæt) for at bekræfte sikkerhedskopieringen.  Den instant.cfg, der indeholder IAP-konfigurationsdataene, gemmes i dit lokale filsystem.

4. Brug denne kommando til at gemme sikkerhedskopier af konfigurationsfilen på en TFTP-server med IP-adressen 10.0.0.1.
    (Instant AP)# copy config tftp 10.0.0.1 filnavn.cfg

Denne kommando blev indført i Dell Networking-W-seriens Instant-version 6.2.1.0-3.3

3. Gendannelse af konfiguration

Sådan gendanner du konfigurationen:

1. Naviger til Maintenance / Configuration (Vedligeholdelse/Konfiguration).

2. Klik på Restore Configuration (Gendan konfiguration).  Klik på Browse (Gennemse) for at navigere til dit lokale system og vælge konfigurationsfilen.

3. Klik på Restore Now (Gendan nu).

4. Klik på Restore Configuration (Gendan konfiguration) for at bekræfte gendannelsen.  Konfigurationen gendannes, og IAP genstartes for at indlæse den nye konfiguration.

5. Brug denne kommando til at gendanne konfigurationsfilen via kommandolinjen fra en TFTP-server via IP-adressen 10.0.0.1:
    (Instant AP)# copy tftp 10.0.0.1 filnavn.cfg system config

Artikelnummer: HOW10607

Sidste ændringsdato: 21.12.2017 11.05