• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Sådan gendannes fabriksindstillingerne på dell EMC Force10 S4810-, S4820T-, Z9000-, Z9500-, S6000-, S60-, S55- og S5000-switche

Oversigt: Sådan gendannes fabriksindstillingerne på switchene Dell Networking Force10 S4810, S4820t, Z9000, Z9500, S6000, S60, S55 og S5000.

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Instruktioner

Denne artikel beskriver, hvordan du gendanner fabriksindstillingerne på Dell Networking Force10 S4810.

Vigtige punkter at huske på

• Når du gendanner alle enhederne i en stak, sættes disse enheder i selvstændig tilstand.
  • Når du gendanner en enkelt enhed i en stak, er det kun denne enhed, der sættes i selvstændig tilstand. Ingen andre enheder i stakken bliver påvirket.
  • Når du gendanner enhederne i selvstændig tilstand, forbliver enhederne i selvstændig tilstand efter gendannelsen.
  • Når gendannelsen er fuldført, slukkes og tændes enhederne straks igen.

Kommando til gendannelse af fabriksindstillinger

Gendannelse af fabriksindstillinger sletter de eksisterende permanente indstillinger (konfiguration, stabling, forgrening osv.) Efter gendannelsen slukkes og tændes enheden/enhederne med det samme. Fortsæt med FORSIGTIGHED!

Kommando

Parametre

FTOS# restore factory-defaults stack-unit {0-5 | all} {bootvar | clear-all | nvram}

Gendanner og rydder konfiguration, stakke, forgrening osv.
0-5 – angiver det switchnummer, der skal nulstilles til fabriksindstillingerne
– angiver, at alle switche skal nulstilles til fabriksindstillingerne
Bootvar – Nulstil
bootmiljøvariabler Clear-all – Nulstil BootVar, NvRam og konfigurationer
NvRam – Nulstil NvRam

HOW10777_en_US__1icon Bemærk: Denne kommandofunktion blev introduceret i firmwareversion 8.3.3.9. Du skal have 8.3.3.9-firmware eller nyere for at have denne kommandoindstilling tilgængelig.

Eksempler

Eksempel på nulstilling af alle stakenheder:
FTOS#restore fabriksindstillingerne for stakenhed – alle nvram

* Advarsel - Gendannelse af fabriksindstillinger sletter den eksisterende *
* startup-config og alle permanente indstillinger (stakke, forgrening osv.) *
* Alle enhederne i stakken opdeles i separate enheder. *
* Efter gendannelsen slukkes og tændes enheden/enhederne med det samme. *
* Fortsæt med forsigtighed!

Fortsæt med fabriksindstillingerne? Confirm [yes/no]:yes
-- Restore status --
Unit Nvram Config
------------------------
0 Success
1 Success
2 Success Success
3 Ikke tilgængelig
4 Ikke tilgængelig
5 Strøm
slukker og slukker for enheden/enhederne.

Eksempel på nulstilling af en enkelt switch

FTOS#restore fabriksindstillingerne for stakenhed 1 nvram

*Advarsel - Gendannelse af fabriksindstillinger sletter de eksisterende *
* * permanente indstillinger (stakke, forgrening osv.) * * Efter
gendannelsen slukkes og tændes enheden/enhederne med det samme. *
* Fortsæt med forsigtighed! *
****************
Fortsæt med fabriksindstillingerne? Bekræft [ja/nej]: ja
-- Gendan status --

Enhedens Nvram-konfiguration ------------------------
1 Succes:
Sluk og tænd for enheden/enhederne

Egenskaber for artikel

Berørt produkt

PowerSwitch S4810P, PowerSwitch S5000, Force10 S55T, Force10 S60-44T, PowerSwitch S6000, PowerSwitch S6000 ON, Force10 Z9000, Dell Networking Z9500

Sidste udgivelsesdato

16 sep. 2021

Artikeltype

How To