Dell - Muligheder for gendannelsesmedier

Artikeloversigt: Denne artikel beskriver, hvordan du opretter backup-diske af dit Microsoft Windows-operativsystem, samt hvor du kan finde oplysninger om gendannelsesmedier.

Indholdsfortegnelse:

1. Hvordan opretter jeg backup-diske af mit Microsoft Windows-operativsystem?
  2. Hvordan anmoder jeg om genoprettelsesmedier til mit Microsoft Windows-operativsystem?

Hvordan opretter jeg backup-diske af mit Microsoft Windows-operativsystem?

Dell Backup and Recovery er et fleksibelt, automatiseret backup- og gendannelsesprogram, som er udviklet med henblik på pålidelig beskyttelse af dine vigtigste digitale dokumenter og minder med blot få klik.

Dell Backup and Recovery Basic leveres med alle nye Dell stationære pc'er og notebooks, der er forhåndsinstalleret med Microsoft Windows-operativsystemet.

Hvis dit system blev leveret med Dell DataSafe eller Dell Backup and Recovery Manager eller et andet Legacy Backup-program, anbefaler Dell, at du opgraderer dit system til Dell Backup and Recovery.

How to make Recovery Media in Dell Backup and Recovery (Sådan oprettes gendannelsesmedier i Dell Backup and Recovery) (1:46) - kun på engelsk

Download and Install Dell Backup and Recovery - Windows 7 (Download og installer Dell Backup and Recovery - Windows 7) (2:30) - kun på engelsk

Download and Install Dell Backup and Recovery - Windows 8/8.1 (Download og installer Dell Backup and Recovery - Windows 8/8.1) (02:24) - kun på engelsk

Hvis din enhed ikke blev leveret med Dell Backup and Recovery installeret, kan du se afsnittet Installations- og systemkrav for yderligere oplysninger.

Tilbage til toppen

Hvordan anmoder jeg om genoprettelsesmedier til mit Microsoft Windows-operativsystem?

(Hvis du har brug for at hente medier til at reparere eller gendanne dit operativsystem, så det får dets originale fabriksbillede, skal du gå til siden Mediebackup for at få oplysninger om, hvordan man opretter gendannelsesdiske fra Dell-computeren eller downloader et billede online)

Selvom vi leverer de mest opdaterede medier, der i øjeblikket følger med nye enheder, har dette medie muligvis ikke alle de drivere, der er nødvendige for din specifikke enhed, især hvis den er over ét år gammel, på grund af hyppige opdateringer. For at sikre at alle de rigtige drivere er tilgængelige til computeren, anbefales det stærkt at downloade de seneste drivere fra Dell Support-websitet.

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN127718

Sidste ændringsdato: 10.01.2018 17.11