Understøttelse af Windows 8 i Dell-installeret software

Indholdsfortegnelse:

1. Identificer software på din Dell-computer
  2. Understøttet software i Windows 8
  3. Software, der ikke understøttes i Windows 8

Denne artikel diskuterer de forskellige typer software, der følger med Dell-computere, og om denne software understøttes i Windows 8.

Identificer software på din Dell-computer

For at finde ud af, hvilken software der er installeret på din Dell-computer, skal du følge disse trin:

1. Klik på Start, og vælg derefter Kontrolpanel.
    Kontrolpanelet åbnes.
  2. Under overskriftenProgrammer skal du klikke på Fjern et program.

Dette åbner et nyt vindue med et indeks over alt software, der er installeret på computeren. Sammenlign denne software med den Dell-installerede software, der er anført nedenfor, og sørg for at opdatere alt software, der ikke er opdateret, og afinstallere software, der ikke understøttes i Windows 8.

Understøttet software i Windows 8

Denne tabel beskriver alt software, der er blevet testet og understøtter Windows 8. Kontroller tabellen for at se hvilken softwareversion, der understøttes, og sørg for at opdatere din software, før du starter Windows 8-opgraderingsprocessen.

Software Understøttet version Downloadplacering Bemærkninger
Alienware Command Center 2.8 til NB'ere og stationære pc'er (AlienFX/AlienFusion/Thermal Controls/AlienAdrenaline) 2.8 Downloadinstruktioner Ingen
STEAM-klient med forudinstalleret Portal-spil 1.0.0.0 Download Ingen
Forudinstalleret World of Warcraft Forsendelsesversion Battle.net Programmet er kompatibelt
Forudinstalleret Eve On-line Forsendelsesversion Eveonline.com Programmet er kompatibelt
Alien Autopsy 3.2.1 Link til download Ingen
Alien Respawn Forsendelsesversion Download Der er 3 scenarier, hvor kunderne får problemer med inkompatibilitet efter opgradering til Windows 8:
  • Kunderne vil ikke kunne gendanne fra den lokale Windows 7-fabriksafbildning
  • Kunderne vil ikke kunne gendanne fra en komplet systemsikkerhedskopi af Windows 7
  • Kunderne vil ikke kunne oprette komplette systemsikkerhedskopier

Løsning: Anbefal brugerne at afinstallere AlienRespawn Local og installere Dell Backup and Recovery (Dell sikkerhedskopiering og genoprettelse).
Sensible Vision Fast Access 3.0 4.0 Onlineopdatering 4.0 er tilgængelig som opgradering af 3.0. Det er gratis at opgradere til en 4.0-basisversion, som er en tilhørende funktion til betalt+gratis-versionen af Windows 7-app'en, men den har ikke Windows 8-specialfunktioner. Brugere får disse via internetopdatering.
Aliensense Facial Recognition 3.0 4.0 Onlineopdatering For at få den bedste oplevelse skal kunderne opdatere til version 4.0 fra version 3.0 vha. programmets opdateringsfunktion. Det er gratis at opgradere til en 4.0-basisversion med funktioner, der ligner Windows 7-versionen, men den har ikke Windows 8-specialfunktioner.
DigitalPersona Personal Fingerprint 5.2 5.2 Download opdatering Ingen
DigitalPersona Personal Fingerprint 6.X 6.1.0.279a Download opdatering Ingen
Dell Webcam Central 1.4 (Latitude-systemer) 1.40.54 Kun tilgængelig via gendannelsesmedier eller programmets opdateringsfunktion Kompatibel med Windows 8 - Intet tab af funktioner
Dell Webcam Central 2.0 2.1.17 Dell Download Center Kræver geninstallation efter opgradering for at løse et problem med, at MS flytter filer under Windows 8-opgraderingen.
Creative Live! Central 2.0 2.1.17 Dell Download Center Kræver geninstallation efter opgradering for at løse et problem med, at MS flytter filer under Windows 8-opgraderingen.
Skype 5.8.0.158 Download fraskype.com eller opdater i programmet Skype vil søge efter den nyeste version på serverne og bede brugeren om at opgradere. Du kan også klikke på Hjælp og derefter påSøg efter opdateringer for at få den nyeste version.
Kai Tian Pi Di Forsendelsesversion Ingen
Nong Ji Tong Forsendelsesversion Ingen
Dell SyncUP Powered by Nero Forsendelsesversion Nero.com Fungerer, ingen påkrævede handlinger
Trends e-Magazine Reader Forsendelsesversion Ingen
Dell Offers More (forbrugerikon) Skrivebordsikon Ikke til rådighed Fungerer, ingen påkrævede handlinger
EBay-ikon og -favorit Skrivebordsikon Ikke til rådighed Fungerer, ingen påkrævede handlinger
Jagex-kategoriikon Skrivebordsikon Ikke til rådighed Fungerer, ingen påkrævede handlinger
Cyberlink PowerDVD 9.5 (dvd) 9.5.1.4822 Internetopdatering via Cyberlink-softwareprogram Cyberlink vil levere internetopdatering til eksisterende brugere via opdateringsmeddelelse i programmet.
Cyberlink PowerDVD 9.5 (Blu-ray) 9.5.1.4822 Internetopdatering via Cyberlink-softwareprogram Cyberlink vil levere internetopdatering til eksisterende brugere via opdateringsmeddelelse i programmet.
Cyberlink PowerDVD 9.6 (Blu-ray 3D) 9.6.1.5127 Internetopdatering via Cyberlink-softwareprogram Cyberlink vil levere internetopdatering til eksisterende brugere via opdateringsmeddelelse i programmet.
Cyberlink Remote Media 1.6 - kun til forbrugere (kun til Japan) 1.6.662 Internetopdatering via Cyberlink-softwareprogram Cyberlink vil levere internetopdatering til eksisterende brugere via opdateringsmeddelelse i programmet.
Microsoft Office Starter 2010 2010 Microsoft-download KB2553141 skal installeres på systemet inden opgraderingen. Ellers kan Office Starter ikke længere bruges.
Microsoft Office Home and Student 2010 2010 Microsoft-download Hvis brugeren ikke aktiverer inden opgraderingen, skal vedkommende downloade prøveversionen og indtaste nøglen.
Microsoft Office Home and Business 2010 2010 Microsoft-download Hvis brugeren ikke aktiverer inden opgraderingen, skal vedkommende downloade prøveversionen og indtaste nøglen.
Microsoft Office Professional 2010 2010 Microsoft-download Hvis brugeren ikke aktiverer inden opgraderingen, skal vedkommende downloade prøveversionen og indtaste nøglen.
Microsoft Office Personal 2010 (japansk) - 2 års licens 2010 Microsoft-download Hvis brugeren ikke aktiverer inden opgraderingen, skal vedkommende downloade prøveversionen og indtaste nøglen.
Kingsoft Office 2010-prøveversion (kun japansk) 6.6.0.2494 Dell Download Center Ingen særlige instruktioner
Kingsoft Office 2010 (Japan og Indien) 6.6.0.2494 Dell Download Center Ingen særlige instruktioner
Best Buy Software Installer 3.1 Ingen Ingen nødvendige ændringer
Walmart-fotoikon Ingen Ingen Ingen nødvendige ændringer
McAfee Security Center 10 11.6 Dell Download Center
  • Aktive abonnenter bliver opgraderet til McAfee Security Center 11.6 via feltopdatering
  • Kunder med udløbne abonnementer skal enten forny deres abonnement inden opgradering til Windows 8 eller
  • Afinstaller før opgradering, og download en kompatibel version afwww.mcafee.commed deres kontooplysninger. De skal forny deres abonnement.
  • Kunder med en ren installation kan downloade kompatible version frawww.mcafee.commed deres kontooplysninger. Alternativt kan den downloades fra Dell Download Center
McAfee Security Center 11 11.6 Dell Download Center
  • Aktive abonnenter bliver opgraderet til McAfee Security Center 11.6 via feltopdatering
  • Kunder med udløbne abonnementer skal enten forny deres abonnement inden opgradering til Windows 8 eller
  • Afinstaller før opgradering, og download en kompatibel version afwww.mcafee.commed deres kontooplysninger. De skal forny deres abonnement.
  • Kunder med en ren installation kan downloade kompatible version frawww.mcafee.commed deres kontooplysninger. Alternativt kan den downloades fra Dell Download Center
DataSafe Online (DSO) 2.1.19634 Link til download Testet, fungerer i Windows 8. Ingen påkrævede handlinger.
Retail Registration App Forsendelsesversion Ingen, kun til forhandlergarantiregistrering Testet, fungerer i Windows 8. Ingen påkrævede handlinger.
Dell DataSafe Local Backup Forsendelsesversion Link til download Der er 3 scenarier, hvor kunderne får problemer med inkompatibilitet efter opgradering til Windows 8:
  • Kunderne vil ikke kunne gendanne fra den lokale Windows 7-fabriksafbildning
  • Kunderne vil ikke kunne gendanne fra en komplet systemsikkerhedskopi af Windows 7
  • Kunderne vil ikke kunne oprette komplette systemsikkerhedskopier

Løsning: Anbefal brugerne at afinstallere Dell DataSafe Local og installere Dell Backup and Recovery (Dell sikkerhedskopiering og genoprettelse).
Dell DataSafe Local Backup (DSL) Premium (også kaldet Pro) Forsendelsesversion Link til download Der er 3 scenarier, hvor kunderne får problemer med inkompatibilitet efter opgradering til Windows 8:
  • Kunderne vil ikke kunne gendanne fra den lokale Windows 7-fabriksafbildning
  • Kunderne vil ikke kunne gendanne fra en komplet systemsikkerhedskopi af Windows 7
  • Kunderne vil ikke kunne oprette komplette systemsikkerhedskopier

Løsning: Anbefal brugerne at afinstallere Dell DataSafe Local og installere Dell Backup and Recovery (Dell sikkerhedskopiering og genoprettelse).
Dell Backup & Recovery Manager (DBRM) 1.3.1 Link til download Kompatibel med Windows 8
Dell Support Center 3.2 Link til download Opgrader til ny version 3.2, der understøtter Windows 8
Dell Digital Delivery Client 2.2 Dell Digital Delivery Bemærk, at Dell Digital Delivery Client er meget vigtig, da den er påkrævet for at kunne gendanne og installere visse softwareprogrammer, der tidligere blev bestilt fra Dell.
Dell Feature Enhancement Pack (DFEP) 2.2.1
Microsoft Windows 7 Touch Pack 1.0.40517.00 Ikke til rådighed Ingen nødvendige ændringer
SoundBlaster X-FI MB 1.8 Ikke til rådighed Ingen nødvendige ændringer
PremierColors 1.2 Link til download Ingen nødvendige ændringer
Intel 8.0 Manageability and Security Status-app, DAL/IPT-middleware og tilknyttede tjenester. Version 8.0.3.1427 Dell Download Center Win7 SWB 9H6V2. Leverandørversion 8.0.3.1427
Intel 8.1 Manageability and Security Status-app, DAL/IPT-middleware og tilknyttede tjenester. Version 8.1 Dell Download Center Der er 2 kendte problemer med inkompatibilitet:
1. Brugeren kan ikke udføre en trådløs AMT-betjening umiddelbart efter udskiftning af et WLAN-kort.
Løsning: Der kræves en ekstra genstart for at få den trådløse AMT-betjening til at virke.
2. Den driver, der følger med Windows 8, understøtter ikke trådløst AMT.
Løsning: - Brugeren skal opdatere til Dells WLAN-driver for at kunne betjene trådløst AMT korrekt.
Intel 7.0 Manageability and Security Status-app til Workstations Version 7.1.21.1134 Dell Download Center Ingen særlige bemærkninger
Intel 7.0 Manageability and Security Status-app til stationære og bærbare pc'er Version 7.1.40.1161 Dell Download Center Ingen særlige bemærkninger
Intel 6.0 Manageability and Security Status-app Version 6.2.0.1022 Dell Download Center Ingen særlige bemærkninger
Intel Small Business Advantage
Version 1.0.15.2453
Version 1.0.15.2453 Dell Download Center Ingen særlige bemærkninger
Intel Small Business Advantage
Version 1.1
Version 1.1 Dell Download Center Ingen særlige bemærkninger
Intel Smart Connect Technology (SCT)
Version 2.0.1083.0
Version 2.0.1083.0 Dell Download Center Windows 8-opgraderingen kopierer ikke de nødvendige drivere og tjenester fra Windows 7-installationen til den nye Windows 8-installation. Da SCT bruger disse komponenter, er det nødvendigt at geninstallere SCT efter opgraderingen.
Intel Smart Connect Technology (SCT)
Version 3.0
Version 3.0 Dell Download Center Windows 8-opgraderingen kopierer ikke de nødvendige drivere og tjenester fra Windows 7-installationen til den nye Windows 8-installation. Da SCT bruger disse komponenter, er det nødvendigt at geninstallere SCT efter opgraderingen.
Intel Rapid Start Technology (RST)
Version 2.1.0.1002
Version 2.1.0.1002 Dell Download Center Ingen særlige bemærkninger
Intel Rapid Start Technology (RST)
Version 1.0.0.1021
Version 1.0.0.1021 Dell Download Center Ingen særlige bemærkninger
Intel Identity Protection Technology (IPT) Version 1.2.22.0 Dell Download Center Ingen særlige bemærkninger
Roxio Starter 12.1.0.49 Dell Download Center Fungerer, ingen påkrævede handlinger.
Roxio Creator 1.3.166 SP1; 5.0.0.0 Dell Download Center Fungerer, ingen påkrævede handlinger.
Zune (MSSI) Microsoft Signature-version Ikke til rådighed Fungerer, ingen påkrævede handlinger
Absolute LoJack til bærbare pc'er 1.4.3.10 Ikke til rådighed Fabriksinstalleret
Absolute LoJack Premium til bærbare pc'er (kun USA/Canada) 1.4.3.10 Ikke til rådighed Fabriksinstalleret
Dell Data Protection Access 2.2.00003.009 Dell Download Center Fungerer, ingen påkrævede handlinger

Software, der ikke understøttes i Windows 8

Denne tabel angiver titlerne på den software, der ikke har en kompatibel version i Windows 8. Hvis din software er vist her, anbefaler Dell, at du afinstallerer softwaren, inden du starter Windows 8-opgraderingsprocessen.

Softwaretitel
Adobe Reader X
Bing Bar
Blio (Stage Books Tile)
Cozi Family Organizer
CyberLink YouPaint (bemærk: kun til berøringssystemer)
Dell Client Manager (DCM)
Dell Client System Update (DCSU)
Dell Data Protection | Authentication
Dell Data Protection | Encryption Client
Dell Control Point (DCP)
Dell Dock
Dell Embassy Security
Dell Music Stage
Dell Photo Stage
Dell Stage
Dell Touch Suite
Dell Video Stage
Dell Welcome Center - TLOB
Math xthinks
Microsoft Security Essentials (MSSI)
Norton Internet Security (NIS 2011)
ODDS Citrix PVS
PlayReady (MSSI)
Stage Dock For Sparta
Stage Remote
THX TruStudio PC (kun til stationære pc'er)
Trend Titanium
Trend Worry Free for Business Suite
TrustedID - ID Monitor
TrustedID - ID Safe
TrustedID Icon
VRD Citrix XenDesktop
VRD VMWare View
WildTangent Games
Windows Live Essentials 2011 og Bing Bar
Xthink Math Journal 2.1
Zinio (Stage Magazine Tile)

Artikelnummer: SLN128893

Sidste ændringsdato: 29.03.2018 03.33