Sådan rettes en ugyldig partitionstabelfejl på et system med et SSD-drev (Solid State Drive)

Sådan rettes en ugyldig partitionstabelfejl på et system med et SSD-drev (Solid State Drive)

Hvis en fejl om en ugyldig partitionstabel vises på systemet, kan denne artikel måske hjælpe dig med at løse problemet

Indholdsfortegnelse:

1. Meddelelse om ugyldig partitionstabel under installationen af Windows på SSD
  2. Løsning

Bemærk: Problemet sås første gange på en Precision M6700 Mobile Workstation. Fejlen kan opstå på andre systemer af andre årsager, så denne artikel kan hjælpe

1. Meddelelse om ugyldig partitionstabel under installationen af Windows på SSD

Når du forsøger at installere Windows på et SSD-drev (Solid State Drive), enten manuelt eller vha. et brugerdefineret billede, får du muligvis fejlmeddelelsen "Ugyldig partitionstabel".

En BIOS-opdatering løser problemet, men eftersom du måske ikke har et operativsystem, som kører, er du nødt til at have adgang til et andet system og et USB-flashdrev, der kan startes fra.

Nedenstående trin beskriver, hvordan du gør.

Tilbage til toppen

2. Løsning

Hvis du får en fejlmeddelelse om en ugyldig partitionstabel under en manuel installationen af Windows på et SSD-drev (Solid State Drive) eller med en brugerdefineret installationsafbildning, er du nødt til at opdatere BIOS'en til den nyeste version. Du skal have adgang til et andet system og have et USB-flashdrev, der kan startes fra.

Bemærk: Du kan finde hjælp til at oprette en USB-hukommelsesnøgle, der kan startes fra, i følgende artikel:

Download BIOS'en på en fungerende computer til et USB-drev, der kan startes fra

1. Gå til en anden computer og indsæt dette USB-drev i USB-porten

2. Gå til www.dell.com/support/home?app=drivers, og hent den nyeste udgave af BIOS'en til din type system.

3. Gå til BIOS-kategori og find den nyeste version til dit system. Klik på Download fil.

4. Vælg downloadindstillingen Enkelt fil, og klik på Fortsæt.

5. Gem filen på det USB-drev, der kan startes fra.

6. Tag USB-drevet ud af USB-porten, og indsæt det i det andet system.

Installer BIOS'en fra USB-drevet på systemet

1. Indsæt USB-drevet, der kan startes fra, i en USB-port på systemet.

2. Start eller genstart computeren.

3. Tryk på F12 under opstart for at åbne menuen Opstartsenhed. Du skal muligvis trykke på F12 flere gange, indtil du får vist "Klargør en engangsstartmenu".

4. Brug piletasterne til at vælge din USB-enhed på listen over enheder, og tryk på Enter.

5. Hvis BIOS.exe-filen ikke automatisk køres, skal du gøre følgende:

• Indtast kommandoprompten E:\XXXXXXXX.exe (hvor E er bogstavet for USB-drevet, der kan startes fra, og XXXXXXXX er navnet på den fil, du gemte på USB-drevet.
       Du kan f.eks. skrive: E:\M6700A08.exe.

6. Tryk på Enter for at køre filen og installere BIOS-udgaven.

7. Efter opdatering genstarter computeren, hvorefter du kan fortsætte installationen af operativsystemet.

Tilbage til toppen

hard drive, HDD Source additional information on Hard Drives and Solid State Drives on our support page.

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du kontakte teknisk support.

Kontakt os

Artikelnummer: SLN133635

Sidste ændringsdato: 23.04.2018 17.45