Gennemtving en BIOS-opdatering uden AC-adapteren på en bærbar Dell-pc

Gennemtving en BIOS-opdatering uden AC-adapteren på en bærbar Dell-pc

Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du opdaterer BIOS'en på et bærbart system uden AC-adapteren tilsluttet.

Gennemtving et BIOS-flash uden AC-adapteren tilsluttet

Der er tilfælde, hvor du har brug for at opdatere systemets BIOS på et bærbart system, når AC-adapteren ikke kan bestemmes eller ikke er tilgængelig. Når du forsøger at opdatere BIOS'en i Windows, registrerer opdateringsprogrammet, om AC-adapteren er til stede, og kan ikke fortsætte, før den er tilsluttet. Hvis du har brug for at flashe en BIOS, og AC-adapteren ikke virker eller ikke er tilgængelig, er der en metode til at gennemtvinge flashen.

FORSIGTIG: Hvis batteriniveauet er mindre end 10 %, kan du måske gennemtvinge opdatering af BIOS fra et DOS-miljø. En fejl under denne proces kan resultere i, at dit system bliver ubrugeligt, og brugerne skal fortsætte på egen risiko. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i denne artikel.

Du skal gøre følgende:

1. Download den relevante eller seneste BIOS-opdateringsfil fra https://www.dell.com/support/drivers

2. Gem den på et let tilgængeligt sted fra en kommandoprompt. (C: drev- eller rodmappen ville være det nemmeste)

3. Klik på Start. I feltet Kør eller søgefeltet skal du skrive cmd, højreklikke på "cmd.exe" i søgeresultaterne og vælge Kør som administrator.

4. Hvis vinduet Brugeradgangskontrol vises, skal du vælge Ja

5. I kommandopromptvinduet, ved prompten C:\Windows\system32>, skal du skrive cd\ og trykke på Enter . Dette fører dig tilbage rodmappen

6. Ved C:\>-prompten skal du skrive biosflashname.exe /forceit og trykke på Enter.

Bemærk: biosflashname er det faktiske navn på den BIOS, du har downloadet, f.eks. A6540a09.exe, og der er også et mellemrum mellem navnet og /forceit switch)
  7. Når du har sagt JA til prompten for brugeradgangskontrol, bør opdateringen starte uden AC-adapter-advarslen. Genstart, når du bliver bedt om at fuldføre opdateringen.
Bemærk: For oplysninger om opdatering af systemets BIOS kan du se KB-artiklen:

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du kontakte teknisk support.

Kontakt os

Artikelnummer: SLN137741

Sidste ændringsdato: 05.10.2018 03.05