Installation af Dell A960 All-In-One-printerdrivere og -software - KB Article - 172758

Installation af Dell A960 All-In-One-printerdrivere og -software - KB Article - 172758

Driver og software-installation til A960-printeren

1. Indsæt cd'en Dell Personal AIO Printer A960 Drivers and Utilities i cd-drevet.

Bemærk:
    • Hvis printeren ikke er sluttet til inden installationen starter, vises der en fejl.
    • Hvis du får en fejl , skal du slutte printeren til systemet, og derefter klikke på knappen Næste for at fortsætte installationen.

1. Klik på Installer.
    Der åbnes og lukkes automatisk flere vinduer for Dell AIO Printer A960 Installation.
    Vinduet Opsætningen er gennemført åbnes.

2. Kontroller, at boksen Åben softwaren All-In-One Center. er markeret.

3. Klik på Udfør.
    Vinduet Dell AIO Printer A960 All-In-One Center åbnes.

Artikelnummer: SLN149750

Sidste ændringsdato: 05.04.2016 14.34