Download og visning af printervejledninger

Printerens manualer og brugervejledninger indeholder mange af de oplysninger, du behøver for at få mest muligt ud af din Dell-printer.

For at se en kortfattet liste over manualer eller vejledninger for din Dell-printer skal du følge nedenstående trin.

1. Gå til siden Dell-produktmanualer.
  2. Der er to muligheder for at hente manualer og vejledninger til din Dell-printer.
    Bemærk: Den automatiske Find produkt-proces fungerer ikke på printere.

• Indtast din servicekode eller ekspresservicekode.
      Bemærk: Du finder oplysninger om, hvordan du finder printerens servicekode på siden Sådan finder du servicekoden på en Dell-printer.

• Tryk eller klik på Vis produkter og derefter:
      1. Tryk eller klik på Printere.
      2. Tryk eller klik på Sort/hvid-laserprintere, farvelaser- eller All-In-One Inkjetprinter.
      3. Vælg din printermodel (printerens modelnummer vises på printerens forside)

3. Vælg PDF eller HTML ud for den ønskede manual og vejledning for at starte en download. Når manualer eller vejledninger er tilgængelige på andre sprog, giver en rullemenu dig mulighed for at ændre sproget.
    Bemærk: De fleste manualer og vejledninger er i PDF-format og er den nemmeste måde at få vist manualen eller vejledningen på. Hvis der ikke allerede er installeret en PDF-læser, kan en PDF-læser (Acrobat Reader) hentes gratis fra Adobe. Ekstern forbindelse

Artikelnummer: SLN170993

Sidste ændringsdato: 21.11.2017 14.44