• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Problemer med batteri på bærbar Alienware-pc

Oversigt: Denne artikel indeholder vigtige oplysninger om, hvordan du kan forbedre batteriets levetid, og viser dig, hvordan du kan køre tests for at bestemme batteriets tilstand

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Instruktioner

Indholdsfortegnelse

1. Fejlmeddelelsen "Plugged in, not Charging" (Tilsluttet, oplader ikke)
  2. Batteriet holder ikke ladningen
  3. Sådan forlænger du batteriets levetid
  4. Hvordan får jeg et nyt batteri?

1. Fejlmeddelelsen "Plugged in, not Charging" (Tilsluttet, oplader ikke)

Før fejlfinding er det vigtigt at vide, at denne fejl sandsynligvis vil opstå på batterier, der er over et år gamle, og også når kunden bruger et batteri, der er tilsluttet det meste af tiden

1. Sørg for, at stationær tilstand er deaktiveret

Stationær tilstand er kun tilgængelig, når OSD-driveren er installeret på Dell-systemer som en del af QuickSet-programmet

Du kan deaktivere den på følgende måde:

• HøjreklikSLN179139_en_US__2iC_aw_batterycharge_mr_V1a ikonet på proceslinjen
    • Klik på Batteriopladning i stationær tilstand

SLN179139_en_US__3I_aw_dskptmode01_mr_v1

• Klik på Deaktiver
    • Klik på Anvend
    • Klik på OK

SLN179139_en_US__4I_aw_dskptmode02_mr_v1

2. Kør en ePSA-test udelukkende på batteriet

• Genstart systemet
    • Start ved at trykke på F12-tasten, mens systemet tændes
    • Vælg Diagnostics (Diagnosticering) i menuen, og tryk på Enter
    • Diagnosticeringen køres automatisk
  3. Du kan også køre en onlinediagnostik ved at klikke her

4. Gå til BIOS for at få bekræftet, at AC-adapteren er korrekt registreret under hovedfanen Main

5. Hvis AC-adapteren ikke registreres korrekt, skal du frakoble og tilslutte den igen i BIOS

6. Kontrollér batteristatus under fanen Advanced (Avanceret) i BIOS (alle Rev på 13, 14, 15, 17 og 18)

7. Opdater BIOS til den nyeste tilgængelige version på https://www.dell.com/support/drivers

8. Fjern AC-adapteren fra systemet

9. Tag strømstikket ud af AC-adapteren og stikkontakten

10. Fjern batteriet fra eller afbryd dets forbindelse til systemet

11. Tryk på tænd/sluk-knappen og hold den nede i mindst 30 sekunder.

12. Tilslut batteriet igen

13. Sæt igen stikket til AC-adapteren i stikkontakten og systemet

14. Hvis problemerne fortsætter, skal du bede kunden om at bruge systemet på batteriet, indtil batteriet er opbrugt, og derefter oplade det i 4 timer, mens systemet er slukket

Tilbage til toppen

2. Batteriet holder ikke ladningen

Det første trin, du skal udføre, hvis dit systembatteri aflades hurtigt, er at køre en batteridiagnosticering

Klik her for at køre diagnosticeringen online

Testen vil fortælle dig, om dit batteri skal udskiftes eller ej

Hvis du har en Alienware 13 R1/R2, Alienware 15 R1/R2 eller Alienware 17 R2/R3, skal du følge vores artikel: Deaktiver ExpressCharge på Alienware-systemer, og forlæng batterilevetiden

Tilbage til toppen

3. Sådan forlænger du batteriets levetid

Batterier skal bruges regelmæssigt for at bevare funktionelle opladningsniveauer. Hold batteriet funktionelt ved at følge disse anbefalinger:

• Lad ikke systemet være tilsluttet i længere perioder
  • Dræn dit systembatteri helt, og oplad det derefter mindst én gang om måneden

Tilbage til toppen

4. Hvordan får jeg et nyt batteri?

Alienware-systembatterier har en 1 års begrænset garanti. Bemærk, at hvis dit system har mere end ét års garanti, vil batteriet kun være dækket af garantien det første år

Du kan kontrollere din systemgaranti online på dell.com/support

Hvis ovenstående tests indikerer det, kan du kontakte teknisk support for at få yderligere hjælp

Tilbage til toppen

Flere oplysninger

Egenskaber for artikel

Berørt produkt

Alienware

Sidste udgivelsesdato

21 nov. 2023

Version

Artikeltype