Fejlfinding af problemer med video eller skærm på en Dell-projektor

Fejlfinding af problemer med video eller skærm på en Dell-projektor

Denne artikel indeholder oplysninger om fejlfinding ved forskellige projektorproblemer, herunder strømforsyning, pærer eller kvalitetsproblemer

Indholdsfortegnelse:

1. Projektoren tænder ikke
  2. Projektoren låser, eller rapporterer en fejl med pæren.
  3. Der er et problem med projektorens video (kvalitet)

Projektoren tænder ikke

1. Frakobl projektorens strømkabel.
  2. Tryk på tænd/sluk-knappen, og hold den nede i 15 sekunder.
  3. Isæt projektorens strømkabel igen.
  4. Tryk på tænd/sluk-knappen, og se efter lys eller larm fra blæseren, hvis du ikke finder noget, skal du fortsætte til trin 5.
  5. Tilslut projektoren til en anden stikkontakt, som du er sikker på virker.
  6. Prøv en anden strømledning, hvis du har en.
  7. Hvis projektoren stadig ikke tændes, kan du kontakte Dells tekniske support.

Tilbage til toppen

Projektoren låser, eller rapporterer en fejl med pæren.

1. Frakobl projektorens strømkabel.
  2. Kontroller pæren, og sæt den på plads igen. Du kan få yderligere oplysninger ved at gå til siden med Dell-produktmanualer, når du har valgt din enhed, og vælge Brugervejledning.
    Bemærk: Du bliver muligvis bedt om at oplyse servicekoden for din projektor. For at få mere at vide om, hvordan du finder din servicekode, skal du se Dell Knowledge Base-artiklen Identify your Dell Monitor or Projector (Identificere din Dell-skærm eller -projektor).
  3. Indsæt projektorens strømkabel.
  4. Tryk på tænd/sluk-knappen. Hvis projektoren stadig låser:
  5. Hvis projektoren er mindre end 90 dage gammel, skal du kontakte Dells tekniske support.
  6. Hvis projektoren eller pæren er mere end 90 dage gammel: Gå til Dell-projektorlampe og tilbehør for at købe en anden pære.

Tilbage til toppen

Der er et problem med projektorens video (kvalitet)

Den første anbefaling er altid at nulstille fabriksindstillingerne på Dell- projektoren. Du kan få yderligere oplysninger ved at gå til siden med Dell-produktmanualer, når du har valgt din enhed, og vælge Brugervejledning.

Bemærk: Du bliver muligvis bedt om at oplyse servicekoden for din projektor. For at få mere at vide om, hvordan du finder din servicekode, skal du se Dell Knowledge Base-artiklen Identify your Dell Monitor or Projector (Identificere din Dell-skærm eller -projektor).

Hvis dette ikke afhjælper problemerne, skal du bestemme typen af videoproblemet på projektoren igennem spørgsmålene nedenfor og følge rådene:

Skærmen virker sløret:

Undersøg, om startlogoet projiceres korrekt.

Hvis logoet ser beskadiget ud:
  1. Problemet stammer fra videokilden: Kontakt videokildens producent.
  2. Problemet stammer fra projektoren eller der var ikke adgang til en anden videokilde:
  3. Hvis projektoren er mindre end 90 dage gammel, skal du kontakte Dells tekniske support.
  4. Hvis projektoren eller pæren er mere end 90 dage gammel: Gå til Dell-projektorlampe og tilbehør for at købe en anden pære.
Hvis logoet ser korrekt ud:
Bemærk: Du bliver muligvis bedt om at oplyse servicekoden for din projektor. For at få mere at vide om, hvordan du finder din servicekode, skal du se Dell Knowledge Base-artiklen Identify your Dell Monitor or Projector (Identificere din Dell-skærm eller -projektor).
  1. Juster lysstyrken.
  2. Frakobl projektorens strømkabel.
  3. Kontroller pæren, og sæt den på plads igen. Du kan få yderligere oplysninger ved at gå til siden med Dell-produktmanualer, når du har valgt din enhed, og vælge Brugervejledning.
  4. Indsæt projektorens strømkabel.
  5. Tryk på tænd/sluk-knappen, hvis logoet stadig ser beskadiget ud:
  6. Hvis projektoren er mindre end 90 dage gammel, skal du kontakte Dells tekniske support.
  7. Hvis projektoren eller pæren er mere end 90 dage gammel: Gå til Dell-projektorlampe og tilbehør for at købe en anden pære.
  8. Tilslut en anden computer eller videokilde til projektoren, hvis en sådan findes.

Der er et problem med farverne med skærmen:

1. Nulstil Dell-projektoren til fabriksindstillingerne. Du kan få yderligere oplysninger ved at gå til siden med Dell-produktmanualer, når du har valgt din enhed, og vælge Brugervejledning.
    Bemærk: Du bliver muligvis bedt om at oplyse servicekoden for din projektor. For at få mere at vide om, hvordan du finder din servicekode, skal du se Dell Knowledge Base-artiklen Identify your Dell Monitor or Projector (Identificere din Dell-skærm eller -projektor).
  2. Tilslut projektorvideokablet igen.
  3. Kør testmønsteret. Du kan få yderligere oplysninger ved at gå til siden med Dell-produktmanualer, når du har valgt din enhed, og vælge Brugervejledning.
  4. Kontroller, at kablet er mindre end 15 meter langt og er en godkendt kabeltype.
  5. Undersøg, om startlogoet projiceres korrekt.
Hvis logoet ser beskadiget ud:
  1. Juster lysstyrken.
  2. Frakobl projektorens strømkabel.
  3. Kontroller pæren, og sæt den på plads igen. Du kan få yderligere oplysninger ved at gå til siden med Dell-produktmanualer, når du har valgt din enhed, og vælge Brugervejledning.
    Bemærk: Du bliver muligvis bedt om at oplyse servicekoden for din projektor. For at få mere at vide om, hvordan du finder din servicekode, skal du se Dell Knowledge Base-artiklen Identify your Dell Monitor or Projector (Identificere din Dell-skærm eller -projektor).
  4. Indsæt projektorens strømkabel.
  5. Tryk på tænd/sluk-knappen, hvis logoet stadig ser beskadiget ud:
  6. Hvis projektoren er mindre end 90 dage gammel, skal du kontakte Dells tekniske support.
  7. Hvis projektoren eller pæren er mere end 90 dage gammel: Gå til Dell-projektorlampe og tilbehør for at købe en anden pære.

Der vises vandrette eller lodrette striber på skærmen:

1. Tilslut projektorvideokablet igen.
  2. Nulstil Dell-projektoren til fabriksindstillingerne. Du kan få yderligere oplysninger ved at gå til siden med Dell-produktmanualer, når du har valgt din enhed, og vælge Brugervejledning.
    Bemærk: Du bliver muligvis bedt om at oplyse servicekoden for din projektor. For at få mere at vide om, hvordan du finder din servicekode, skal du se Dell Knowledge Base-artiklen Identify your Dell Monitor or Projector (Identificere din Dell-skærm eller -projektor).
  3. Undersøg, om startlogoet projiceres korrekt.
Hvis logoet ser beskadiget ud:
  1. Juster lysstyrken.
  2. Frakobl projektorens strømkabel.
  3. Kontroller pæren, og sæt den på plads igen.
  4. Indsæt projektorens strømkabel.
  5. Tryk på tænd/sluk-knappen, hvis logoet stadig ser beskadiget ud:
  6. Hvis projektoren er mindre end 90 dage gammel, skal du kontakte Dells tekniske support.
  7. Hvis projektoren eller pæren er mere end 90 dage gammel: Gå til Dell-projektorlampe og tilbehør for at købe en anden pære.

Skærmen ser forvrænget eller sløret ud:

1. Tilslut projektorvideokablet igen.
  2. Juster fokus og zoom på projektoren.
  3. Tryk på knappen til gensynkronisering på projektoren, hvis den findes. Du kan få yderligere oplysninger ved at gå til siden med Dell-produktmanualer, når du har valgt din enhed, og vælge Brugervejledning.
    Bemærk: Du bliver muligvis bedt om at oplyse servicekoden for din projektor. For at få mere at vide om, hvordan du finder din servicekode, skal du se Dell Knowledge Base-artiklen Identify your Dell Monitor or Projector (Identificere din Dell-skærm eller -projektor).
  4. Kontroller, at projektoren er i niveau.
  5. Kontroller afstanden fra projektoren til skærmen.
  6. Kontroller, at kablet er mindre end 15 meter langt og er en godkendt kabeltype.
  7. Undersøg, om startlogoet projiceres korrekt.
Hvis logoet ser beskadiget ud:
  1. Juster lysstyrken.
  2. Frakobl projektorens strømkabel.
  3. Kontroller pæren, og sæt den på plads igen. Du kan få yderligere oplysninger ved at gå til siden med Dell-produktmanualer, når du har valgt din enhed, og vælge Brugervejledning.
    Bemærk: Du bliver muligvis bedt om at oplyse servicekoden for din projektor. For at få mere at vide om, hvordan du finder din servicekode, skal du se Dell Knowledge Base-artiklen Identify your Dell Monitor or Projector (Identificere din Dell-skærm eller -projektor).
  4. Indsæt projektorens strømkabel.
  5. Tryk på tænd/sluk-knappen, hvis logoet stadig ser beskadiget ud:
  6. Hvis projektoren er mindre end 90 dage gammel, skal du kontakte Dells tekniske support.
  7. Hvis projektoren eller pæren er mere end 90 dage gammel: Gå til Dell-projektorlampe og tilbehør for at købe en anden pære.

Tilbage til toppen

PROJECTOR Visit our Projector support page for more information and resources.

Artikelnummer: SLN179153

Sidste ændringsdato: 08.05.2018 09.46