Ofte stillede spørgsmål om Microsoft Office 2007 på din Dell-computer

Ofte stillede spørgsmål om Microsoft Office 2007 på din Dell-computer

Indholdsfortegnelse:

Denne artikel giver svar på de oftest stillede spørgsmål om Microsoft Office 2007.

Ofte stillede spørgsmål om Microsoft Office 2007

Denne guide er en række ofte stillede spørgsmål om Microsoft Office 2007-pakken.

Hvis du ikke finder svaret her, så giv os besked via linkene nederst på siden.

Du skal bruge:

• Windows XP SP2, Windows Vista eller Windows 7 OS
  • En CPU på mindst 500 MHz
  • 512MB RAM
  • 2 GB ledig plads på harddisken

Tilbage til toppen

Microsoft har udvidet Office-porteføljen eftertrykkeligt i denne version.

Office 2007 indeholder følgende syv produktversioner:

• Microsoft Office Enterprise 2007
    Den er ny i denne version, og kun tilgængelig for kunder med flerbrugerlicenser. Denne version indeholder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher og Office Communicator -instant messaging, InfoPath, OneNote, Office Groove 2007 -peer-to-peer-samarbejdeog serverbaseret indholdsstyring, formularhåndtering og informationsrettigheder og politikegenskaber.
  • Microsoft Office Professional Plus 2007
    Kun tilgængelig for kunder med flerbrugerlicenser. Denne version indeholder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher og Office Communicator, InfoPath og serverbaseret indholdsstyring, formularhåndtering og informationsrettigheder og politikegenskaber.
  • Microsoft Office Professional 2007
    Denne version indeholder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access og Publisher.
  • Microsoft Office Small Business 2007
    Denne version indeholder Word, Excel, PowerPoint, Outlook med Business Contact Manager og Publisher.
  • Microsoft Office Standard 2007
    Denne version indeholder Word, Excel, PowerPoint og Outlook.
  • Microsoft Office Basic 2007
    Denne version indeholder Word, Excel og Outlook, men fås kun med køb af en ny pc.
  • Microsoft Office Home and Student 2007
    Erstatter Student and Teacher Edition 2003, og er nu tilgængelig for alle private brugere og kan installeres på op til tre pc'er. Denne version indeholder Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Den tidligere version indeholdt Outlook og ikke OneNote.

Tilbage til toppen

Alle standard Office-programmer er repræsenteret med et par nye tilføjelser:

• Microsoft Office Access 2007
  • Microsoft Office Communicator
  • Microsoft Office Excel 2007
  • Microsoft Office Groove 2007
  • Microsoft Office InfoPath 2007
  • Microsoft Office OneNote 2007
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office PowerPoint 2007
  • Microsoft Office Project Standard 2007
  • Microsoft Office Project Professional 2007
  • Microsoft Office Publisher 2007
  • Microsoft Office SharePoint Designer 2007
  • Microsoft Office Visio Standard 2007
  • Microsoft Office Visio Professional 2007
  • Microsoft Office Word 2007

Tilbage til toppen

Ja, det er muligt at installere en kopi af Office 2007 på samme maskine, der har Office 2003.

Men du bliver nødt til at vælge mellem Outlook 2007 eller Outlook 2003 - begge versioner af mailsoftwaren kan ikke køre samtidigt på den samme computer. Der vil opstå problemer over tid. Det kan ikke anbefales.

Tilbage til toppen

Microsoft introducerede for første gang en eftertrykkeligt ændret Office-brugergrænseflade, der erstattede den almindelige grænseflade med menu- og værktøjslinje, som vi har kendt siden de tidligste Windows-applikationer, med en ny brugergrænseflade (UI), baseret på kontekstafhængige bånd og faner.

Tilbage til toppen

Forudsat at du ikke kører en beta- eller pre-release-version af prøveversionen af Office 2007, kan du indtaste din 25-cifrede produktnøgle og aktivere den installerede kopi - du behøver ikke at geninstallere Office 2007.

Aktivering er ikke nødvendig, hvis du har en volumenlicensnøgle til Office 2007.

Tilbage til toppen

Hvis du springer aktivering af Office 2007 over til efter en fastsat grænse, kører softwaren med reduceret funktionalitet - du kan ikke oprette eller gemme dokumenter, men du kan læse dem eller printe dem. Det bliver mere som en gratis fremviser.

Ignorer det, hvis det er en volumenlicens, som beskrevet ovenfor.

Tilbage til toppen

Du kan få Office-sprogpakken, der giver dig mulighed for at oprette og redigere dokumenter på over 37 forskellige sprog. Disse lokaliseringspakker vil ændre Office brugerfladen og menuer til dit modersmål, plus de leveres med en ordbog, grammatikkontrol og synonymordbog - bedre kendt som værktøj til dokumentkorrektur.

Tilbage til toppen

Bagudkompatibilitet er en væsentlig faktor ved opgradering. Dette betyder at andre brugere, som endnu ikke har opgraderet, stadig bør kunne få adgang og eventuelt redigere dine filer, oprettet i Office 2007.

Visse Office 2007-programmer - inklusive Word, Excel og PowerPoint - har et nyt filformat, designet til at hjælpe med at holde filstørrelsen lille. Dette nye format tilføjer bogstavetXi slutningen af Microsofts eksisterende filtypenavne. Så selv om et dokument, der er oprettet i Word 2003 kan kaldesschedule_goals.doc, vil det samme dokument oprettet i Word 2007 blive kaldtschedule_goals.docx.

Som standard vil Office gemme dine dokumenter i det nye filformat.

Du kan imidlertid komme uden om dette problem ved at vælgeGem som i Word, Excel eller PowerPoint 2007 og gemme filen som en ældre version af Office-programmet, frigivet mellem 1997 og 2003.

Tilbage til toppen

1. For at gemme en fil, skal du klikke på den nye Office-knap i øverste venstre hjørne af Office-programvinduet. VælgGem.

Bemærk: Husk, at standardformatet for Office 2007 er XML.

2. Hvis du ønsker at gemme din fil i et format, der er kompatibelt med tidligere versioner af Office, skal du vælgeGem som og vælge - f.eks. - Word 97-2003 dokument.

Tilbage til toppen

Funktionen Udskriv samt Vis udskrift er nu tilgængelig via den nye Office-knap.

Tilbage til toppen

Ja, selvom Microsoft også tilbyder en gratisGem som PDF ekstrafunktion til Office 2007. Denne indstilling er tilgængelig som en del af standardinstallationen.

Tilbage til toppen

Den gør det muligt at sende indhold til de elektroniske sider i OneNote 2007 bærbare computere fra hvilket som helst andet program.

Tilbage til toppen

Dette gør det muligt for ethvert program at oprette en XPS-fil. XPS-filer ser ud på samme måde i udskrift som på skærmen. De er designet til at være bærbare, som PDF-filer. De kan ses på enhver maskine, der har en XPS-fremviser, selvom den originale software, der oprettede XPS-filen, ikke findes på computeren.

Tilbage til toppen

Kort svar

Det bliver åbnet i kompatibilitetstilstand, og bibeholder sit oprindelige filformat.

Mere info

I Office 2007, Word, Excel og PowerPoint aktiveres en kompatibilitetstilstand, når du åbner et dokument, som blev oprettet i en tidligere version af Office. Du kan fortsætte med at gemme og åbne dokumentet i Kompatibilitetstilstand, eller du kan konvertere dokumentet til Office 2007-filformatet ved hjælp af kommandoen Gem som og vælge Office 2007-format. Konvertering af dit dokument giver dig adgang til de nye funktioner i Office 2007, men kunder, der anvender tidligere versioner af Office, er nødt til at have Kompatibilitetspakken installeret for at åbne det.

Bemærk: Du vil se Kompatibilitetstilstand i titellinjen i dokumentvinduet. Kompatibilitetstilstand betyder, at filen bevarer sit oprindelige format, og at de nye funktioner i Office 2007 ikke er tilgængelige ved redigering af dokumentet.

Tilbage til toppen

Hvis du ved, at du ofte vil dele dokumenter med andre, der bruger ældre versioner af Office, skal du måske ændre dit standardformat til at gemme til Office 97-2003.

1. For at gøre dette skal du klikke påOffice-knappen.
  2. I bunden af den menu, der vises, skal du klikke på knappenWord,Excel, eller PowerPoint-indstillinger
  3. Klik derefter på Gem i venstre side af vinduet, og vælg97-2003 på rullelisten.

Tilbage til toppen

Båndet organiserer kommandoer sammen med andre, der har lignende funktion.

F.eks. i Word 2007:

• Fanen Hjem
    Har de mest almindelige redigerings- og formateringskommandoer;
  • Fanen Indsæt
    Indeholder elementer, der kan indsættes i filen, f.eks. billeder;
  • Fanen Sidelayout
    Håndterer margener, retning og afstandsegenskaber;
  • Fanen Referencer
    Indeholder elementer til brug ved oprettelse af et professionelt dokument, som for eksempel fodnoter og indholdsfortegnelse;
  • Fanen Forsendelser
    Indeholder elementer til brevfletning;
  • Fanen Gennemse
    Indeholder stavekontrol, synonymordbog, registrer ændringer og kommentarer.
  • Fanen Vis
    Håndterer visning af dokumenter på skærmen.

Hvis du har problemer med at finde en kommando, kan du taste eller klikke på i øverste højre hjørne for at få hjælp.

Tilbage til toppen

Kort svar

Der er nogle fællestræk, men forskellige fanepaneler vises afhængigt af program og kontekst.

Mere info

Hvert program viser oprindeligt et standardsæt af Båndfaner, som varierer afhængigt af programmet.

For eksempel kan Excels standardsæt af faner omfatte Formler og Data, mens Word tilbyder Referencer og Forsendelser. Udover standardfanerne kan du se kontekstuelle faner afhængigt af, hvad du arbejder på, eller hvilke plug-ins, du kan installere senere.

For eksempel i Excel, hvis du indsætter et diagram og vælger det for at redigere det, vises ekstra fanepaneler med Diagramværktøjer.

Tilbage til toppen

Kort svar

Ja, brug værktøjslinjen Hurtig adgang.

Mere info

Værktøjslinjen Hurtig adgang ligger oven over båndet,eller den kan flyttes under båndet. Den kan tilpasses til at rumme de kommandoer, du bruger mest. Der er flere måder at tilføje/fjerne kommandoer fra Værktøjslinjen Hurtig adgang, men den nemmeste måde er at højreklikke på en kommando/et objekt på Båndet eller Office-knappens menu og vælgeFøj til værktøjslinjen Hurtig adgang. Du kan tilføje ikke blot enkelte kommandoer på denne måde, men også hele grupper af kommandoer, f.eks. Skrifttype-gruppen. Fjern kommandoer ved at højreklikke på dem på værktøjslinjen Hurtig adgang og vælgeFjern fra værktøjslinjen Hurtig adgang.

Tilbage til toppen

For at skifte mellem åbne dokumenter skal du klikke påfanen Vispå Båndet og vælgeSkift vinduer. Med Office 2007 er alle åbne dokumenter indeholdt i ét åbent programvindue.

Bemærk: Det kan være praktisk at føje kommandoen Skift vinduer til værktøjslinjen Hurtig adgang.

Tilbage til toppen

Ja. Tastaturgenvejene, f.eks. for at gemme, er de samme i 2007 som i tidligere versioner af Office.

Tilbage til toppen

Makroer i Kompatibilitetstilstand.

Hvis du åbner et 2003-dokument, der indeholder en makro i en Office 2007-applikation, åbner det i Kompatibilitetstilstand. Hvis du fortsætter med at gemme filen i kompatibilitetstilstand, efterlader du den faktisk intakt som et Office 2003-dokument, og makroer vil for det meste fungere som før.

For at redigere eller på anden vis får adgang til makroerne i Office 2007, skal du føje fanen Udvikler til båndet;

1. For at tilføje fanen Udvikler, skal du klikke påMicrosoft Office-knappen
  2. Klik derefter påExcel/Word/PowerPoint-indstillinger.
  3. Klik påPopulær
  4. Vælg derefterVis fanen Udvikleri båndets afkrydsningsfelt.

Makroer konverteret til Office 2007.

Hvis du ønsker at konvertere filen til Office 2007-format, skal du gemme en sikkerhedskopi først. Så hvis din makro er i et Office 2003-dokumentog ikke i en programskabelonfil, skal du åbne dokument i Office 2007 og gemme det som et dokument med aktiverede makroer.

For at få adgang til makroerne i Office 2007, skal du føje fanen Udvikler til båndet;

1. For at tilføje fanen Udvikler, skal du klikke påMicrosoft Office-knappen
  2. Klik derefter påExcel/Word/PowerPoint-indstillinger.
  3. Klik påPopulær
  4. Vælg derefterVis fanen Udvikleri båndets afkrydsningsfelt.

Tilbage til toppen

BesøgMicrosoft Supportfor at få hjælp til tekniske problemer, såsom:

• Installation/Afinstallation
  • Produktaktivering
  • Brug af produktet
  • Teknisk assistance

Microsofts eksperter er uddannede it- og udviklingsvirksomheder, der kan hjælpe dig med at skifte til Office 2007 eller udvikle brugerdefinerede løsninger til din virksomhed. Du kan også finde en oversigt over samtlige af Microsofts eksperter iMicrosoft Pinpoint.

Du kan også komme i kontakt med vores Twitter-, chat- eller e-mailsupport for online hjælp eller ringe til din lokale tekniske support. Vi kan være nødt til at sende dig videre til Microsoft support, hvis det er et problem, der ikke er omfattet af din Dell-garanti. Du kan finde alle disse kontaktoplysninger på voressupportwebstedunderKontakt os.

Tilbage til toppen

Installer, aktiver eller fejlfind Microsoft Office-software, der følger med din Dell-enhed eller købt som en selvstændig licens ved at besøge vores websted for Office Support.

Artikelnummer: SLN265925

Sidste ændringsdato: 02.08.2017 05.57