Sådan finder du brugervejledningen til din Dell-projektor

Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du finder din Dell-projektors brugervejledning eller -manual for at konfigurere og bruge projektoren.

1. Gå til siden med Dell-brugervejledninger.

2. Under Angiv en servicekode skal du indtaste Dell-projektorens servicekode og klikke på Send.
    Bemærk: Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du finder din Dell-projektors servicekode i følgende artikel i Dells vidensbase: What is a Service Tag and how do I locate it? (Hvad er en servicekode, og hvordan finder jeg den?).

Hvis du ikke har servicekoden:
    1. Klik på Vælg mellem alle produkter.
    2. Klik på Skærme og projektorer.
    3. Klik Projectors (Projektorer) .
    4. Vælg din projektors model (modelnummeret for din projektor vises på fronten).

3. Klik på Manualer.

4. Klik på PDF til højre for den manual, du ønsker.
    Bemærk: En PDF-læser (som Acrobat Reader) kan downloades gratis fra Adobe

Artikelnummer: SLN268380

Sidste ændringsdato: 04.05.2018 19.46