Sådan køres hardware diagnosticering på din PowerEdge-server

Sådan køres hardware diagnosticering på din PowerEdge-server

Denne artikel viser, hvordan du starter hardware diagnosticeringen på PowerEdge-servere, som er et værktøj, der leveres af Dell til grundlæggende fejlfinding og vedligeholdelse.

IndholdsFortegnelse

1. Introduktion
  2. PowerEdge-servere 12G og nyere
  3. 11G PowerEdge-servere
  4. PowerEdge-servere 9G/10G

1. Introduktion

Hardware diagnosticering er integrerede værktøjer, der er installeret i serverens pre-OPERATIVSYSTEM. De leveres af Dell.

Det anbefales, at du kører diagnosticering ved hjælp af hardware Diagnostics Utility som en del af en almindelig Maintenance plan for at kontrollere, at den tilsluttede hardware fungerer korrekt.

Diagnosticeringsværktøjet har en fysisk (i modsætning til logisk) visning af den vedhæftede hardware, kan det identificere hardwareproblemer, som operativsystemet og andre online værktøjer ikke kan identificere.

Du kan bruge hardware diagnosticeringsværktøjet til at validere hukommelse, i/O-enheder, CPU, fysiske diskdrev og andre eksterne enheder.

Proceduren afhænger af din server generation, genveje og skærmbilleder er tilgængelige nedenfor.

Find detaljerede oplysninger i brugervejledningen til din PowerEdge-server:

1. Gå til afsnittet om PowerEdge på Dell.com/support
  2. Vælg den tilsvarende Systemtype , og klik på den
  3. Nu vises alle tilgængelige manualer

Bemærk: Har du brug for hjælp til at definere genereringen af din Dell-server? Se artiklen: Sådan identificerer du genereringen af min server.

2. PowerEdge-servere 12G og nyere

1. Tryk på F10 ved opstart.
  2. I venstre rude af Lifecycle controllerskal du klikke på hardware diagnosticering.
  3. I højre rude skal du klikke på Kør hardware diagnosticering. Diagnosticeringsværktøjet startes.
  4. Følg instruktionerne på skærmen. Når testene er gennemført, vises resultaterne af Diagnosticeringstestene på skærmen. (Figur 1 -kun på engelsk)

Figur 1: EPSA-diagnosticering

Bemærk: Hvis du vil lukke siden hardware Diagnostics, skal du genstarte systemet.

3. 11G PowerEdge-servere

1. Ved opstart skal du trykke på F10 for at gå ind i Lifecycle controller.
  2. Klik på hardware diagnosticering.
  3. På skærmen skal du vælge

• Kør diagnosticering for at teste komponenter (figur 2 (kun på engelsk))
    • MPMemory til at køre diagnosticering på hukommelsesmodulerne (figur 2 (kun på engelsk)).

Choose_Diag_or_MPMemory
Figur 2: Kørsel af diagnosticering

3,1 Start af det integrerede hardware Diagnosticeringsværktøj

Bemærk: nedenstående trin beskriver den seneste version af hardware diagnosticeringen, der er integreret i USC (Unified server controller) af 11G PowerEdge-servere. Ældre versioner kan se anderledes ud, men mulighederne er de samme.

Hvis du vælger at køre diagnosticering, skal du:

• Vælg ekspres test til hurtig test af alle komponenter

• Vælg udvidet test for at teste alle komponenter intensivt

• Vælg Brugerdefineret test for at teste enkelte komponenter

11G_HW_Diag_options
Figur 3: test muligheder

Test af én enhed

1. Vælg Brugerdefineret test

2. På næste side skal du vælge den komponent, du vil teste.

F. eks. til test af en harddisk: (figur 4 (kun på engelsk)).
    1. Vælg det drev, du vil teste

2. Vælg den type test, du ønsker at udføre (f. eks. drive selvtest)

3. Vælg dine foretrukne diagnosticeringsmuligheder

Anbefales
      • Ikke-interaktive test kun
      • Log output fil stinavn (for at gemme resultaterne)
      • Fortsæt ved fejl (til prevend interups, når der konstateres fejl)
  3. Klik på Kør test for at starte processen

Choose_component_to_be_tested
Figur 4: Test af harddisk

3,2 hukommelsesdiagnosticering

MpMemory giver dig mulighed for at kontrollere status for din hukommelse.
Hvis du vælger indstillingen MPMemory, skal du vælge den type test, du vil køre:

Ekspres eller brugerdefineret. Du kan vælge Express for at få en Basistest.

Figur 6: MpMemory. Engelsk

Hvis du vil have en brugerdefineret test, skal du kontrollere den relevante test, du ønsker at passere.

Figur 7: Brugertilpasset test. Engelsk

Den tid, det tager at køre testen, varierer afhængigt af den mængde hukommelse, der er installeret på din server.

4. PowerEdge-servere 9G/10G

1. Download 32-bit-diagnosticering på din arbejdsstation
  2. Kør programmet på din arbejdsstation.
  3. Klik på Fortsæt.
  4. Vælg en mappe, hvor filer skal udpakkes.
  5. Klik på Opret en start-cd.
  6. Vælg en mappe, hvor du vil gemme diag. ISO -filen.
  7. Brænd diag. ISO som et billede på en cd eller montering som virtuelle medier i DRAC.
  8. Start Server til CD/virtuelle medier.
  9. Vælg mulighed #2-DDGUI-grafik baseret diagnosticering.

Glem ikke at tage et screenshot af testresultaterne.

{PE_FOOTER. EN_US}

Artikelnummer: SLN283546

Sidste ændringsdato: 15.02.2019 15.59