En vejledning til at afinstallere Dell Roxio Creator Starter fra din Dell-computer

Artikeloversigt: Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du afinstallerer programmet Dell Roxio Creator Starter fra din Dell-computer.

Indholdsfortegnelse:
  1. Sådan fjernes Dell Roxio Creator Starter fra din Dell-computer
  2. Afinstallationsvejledning

1.

Sådan fjernes Dell Roxio Starter fra din Dell-computer.

Vejledningen herunder fortæller dig, hvordan du fjerner Dell OEM Roxio Creator Starter-programmet fra din Dell-computer.

Hvis du har andre spørgsmål, kan du se artiklen herunder.
Hvis du allerede har fjernet softwaren og vil prøve at geninstallere den, så følg vejledningen herunder.

Tilbage til toppen

2.

Afinstallationsvejledning.

Du skal altid forsøge at fjerne Roxio Creator fra kontrolpanelet i Windows først:
  • Windows 8: <Win + x>-tasterne åbner en menu > Kontrolpanel > Programmer og funktioner

• Windows 7 og Vista: Startknappen > Kontrolpanel > Programmer og funktioner

• Windows XP: Start > Kontrolpanel > Tilføj/fjern programmer

Løsningerne herunder bør kun forsøges, hvis du støder på installationsproblemer, efter du har fjernet Creator ved hjælp af afinstallationsindstillingerne i Windows.

Creator 2011 System Cleaner bør kun anvendes som en sidste udvej og arbejder sammen med flere versioner af Creator. Læs instruktionerne omhyggeligt for at sikre, at Creator 2011 System Cleaner fungerer korrekt.

Brug af System Cleaner.

1. Luk alle Roxio installations- eller programprocesser.

2. Pak Creator 2011-installationsprogrammet ud.
  1. Hvis du har downloadet Creator, er du nødt til at pakke installationsprogrammets .exe-fil ud i en ny mappe. Du kan være nødt til at downloade et program til at pakke installationsprogrammet ud - f.eks. WinZip prøveversion. Hvis udpakningsprogrammet til .exe er installeret, vil du kunne se et menupunkt, hvor du kan udtrække programmet ved at højreklikke på .exe-filen. Sørg for at pakke .exe-filen ud i en ny mappe på din harddisk.

2. Hvis dit installationsprogram er på en disk, skal du højreklikke på installationsdisken og vælge Gennemse for at åbne det. Kopier derefter alle filerne over i en ny mappe på din harddisk.

3. Download og installer Creator 2011 System Cleaner fra nedenstående link. Efter download, skal du pakke C2011_CleanSystem.bat-filen ud i mappen, hvor installationsfilerne er pakket ud i trin 2. Det skal være i samme mappe som filen Creator 2011 setup.exe ligger i.
4. Dobbeltklik på C2011_CleanSystem.bat for at starte processen.

Tilbage til toppen

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller ønsker at give os feedback, kan du kontakte vores tekniske team på Twitter.

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN284858

Sidste ændringsdato: 31.03.2014 00.00