Sådan opgraderes til Windows 10 ved hjælp af Microsoft Windows 10 Media Creation Tool

Sådan opgraderes til Windows 10 ved hjælp af Microsoft Windows 10 Media Creation Tool

Den artikel indeholder oplysninger om, hvordan man opgraderer til Windows 10 ved hjælp af Microsoft Windows 10 Media Creation Tool.

Opgradering til Windows 10 via Windows Update mislykkedes.

Bemærk: Det gratis opdateringsprogram for Microsoft Windows 10 eksisterer ikke længere. Systemer, der ikke tidligere blev opgraderet i den gratis opgraderingsperiode, skal købe en Windows 10-licens hos Microsoft under opgraderingsprocessen.

Bemærk: Hvis du vælger at købe en Windows 10-opgradering hos Microsoft, skal du stadig udføre en Windows 10-opgradering fra enten Windows 7 SP1 eller Windows 8.1 på et system, før du forsøger at lave en ren installation af Windows 10.

Når systemet er blevet opgraderet til Windows 10 og registreret, er det muligt at lave en ren installation af Windows 10 på systemet uden at følge opdateringsprocessen.

Windows 10 ved hjælp af medieoprettelsesværktøjet.

Medieoprettelsesværktøj kan bruges til at opgradere din nuværende pc til Windows 10 eller til at oprette et USB-stik eller en dvd for at installere Windows 10 på en anden pc. Microsoft har en trinvis proces, som giver dig mulighed for at opgradere til Windows 10 ved hjælp af medieoprettelsesværktøjet.

Klik på linket nedenfor for at downloade og køre værktøjet:

Brug af medieopgraderingsværktøjet for Windows 10 til at lave installationsmedie eller opgradere en pc

Når du åbner linket, skal du klikke på linket VIS ALLE for at se alle anvisninger til, hvordan du kører opgraderingen på det system, som du sidder ved, eller til, hvordan du laver en dvd eller et USB-stik, så du kan køre opgraderingen på et andet system.

BEMÆRK: Ved start til dvd'en eller USb-nøglen skal du stadig køre OPGRADERINGEN for Windows 10, hvis systemet ikke tidligere er blevet registreret med den version af Windows 10, du installerer.

Trin til ren installation af Windows 10.

Udfør disse trin for at lave en ren installation af Windows 10 på dit Dell-system.

1. Start op i Systemkonfiguration (F2) og sørg for, at systemet er konfigureret til at tilstanden Nedarvet (hvis systemet oprindelige havde Windows 7, er konfigurationen normalt i denne tilstand).
  2. Genstart systemet, og tryk på F12 og vælg indstillingen Start for med dvd eller USB, alt efter hvilket Windows 10-medier du bruger.

BEMÆRK: Bliv ikke overrasket, hvis denne proces tager op til 5 minutter, mens filerne gøres klar til installation.
  3. Når du bliver bedt om det, skal du vælge dit sprog (engelsk er standard)
  4. Vælg din region (US er standard)
  5. Vælg indstillingen Fejlfinding
  6. Vælg indstillingen Avanceret
  7. Vælg Kommandoprompt, hvilket åbner et vindue med en kommandoprompt
  8. Skriv: diskpart, og tryk derefter på Enter for at åbne værktøjet Diskpartition
  9. Skriv: list disk, og tryk derefter på Enter for at få vist alle harddiske/Solid State-diske, som værktøjet registrerer

Bemærk: I de fleste konfigurationer har du et drev til at installere Windows på. For systemer med ét drev vises drevet som Disk 0 (nummerering af drev starter med nul (0), derefter 1, 2, 3, osv.)
  10. Skriv: select disk 0 og tryk derefter på Enter (Disk 0 er normalt den harddisk, hvor Windows normalt er installeret, hvis du har flere drev)
  11. Skriv: clean, og tryk derefter på Enter
  12. Skriv: convert GPT, og tryk derefter på Enter
  13. Skriv: exit, og tryk derefter på Enter for at afslutte værktøjet Diskpart
  14. Skriv: exit, og tryk derefter på Enter for at lukke vinduet med kommandoprompten
  15. Tryk på og holdtænd/sluk-knappen nede, indtil systemet slukker (maks. 10-15 sekunder)
  16. Tryk på tænd/sluk-knappen, start derefter op i Systemkonfiguration F2 på Dell-skærmbilledet) og sørg for, at systemet er konfigureret til tilstanden Unified Extensible Firmware Interface (UEFI).
  17. Genstart systemet, tryk på F12, når Dell-velkomstskærmen vises, og vælg derefter startindstillingen UEFI DVD (eller USB UEFI Boot Device)

BEMÆRK: Det kan igen vare lidt tid, mens filerne indlæses.
  18. Vælg din region (US er standard)
  19. Vælg indstillingen Fejlfinding
  20. Vælg indstillingen Gendan fra et drev
  21. Vælg enten Fjern kun mine filer eller Rens drev helt
  22. En Dell-skærm viser Genopretter denne pc XX% (stigende fra 0 til 100 %)

BEMÆRK: Der er muligvis en instans (hvis du bruger et cd- eller dvd-medie), som vil sætte sig fast ved 92 %, og du får vist en fejlmeddelelse om, at "der er ingen disk i drevet..", og et vindue med knapperne "Annuller", "Prøv igen" og "Fortsæt'' åbner. Tryk på Alt og hold tasten nede, og tryk derefter på Tab for at vælge vinduet med de tre indstillinger. Vælg derefter knappen Fortsæt ved at trykke på piletasterne for at fremhæve den og derefter på Enter for at vælge det. De 92 % bør fortsætte til 100 % og fortsætte direkte til den indledende konfigurationsproces.

23. Efter afslutning genstarter systemet, og det starter op i tilstanden Windows 10 Out of Box Experience (OOBE) fra systemets harddisk eller Solid state-drev.

REFERENCER:

Videolink: Get Windows 10 Using Microsoft Media Creation Tool (Official Dell Tech Support) (Få Windows 10 vha. Microsofts medieoprettelsesværktøj (officiel Dell Tech Support))

Indstillinger for afspilning af dvd'er i Windows

Artikelnummer: SLN298917

Sidste ændringsdato: 11.07.2018 12.46