Hvordan bruger jeg Dell Universal Pairing?

Denne artikel beskriver Dell Universal Pairing, og hvordan du kan tilslutte op til seks kompatible enheder i samme USB-modtager.

Indholdsfortegnelse

1. Hvilke produkter bruger Dell Universal-hardware og -software?
  2. Hvordan kan jeg vide, om modtagerne og tastaturet og musen er kompatible?
  3. Download og installation af Dell Universal Pairing-software
  4. Sådan parrer du Dell Universal-tastatur og -mus

1. Hvilke produkter bruger Dell Universal-hardware og -software?

• Dell Wireless Keyboard and Mouse – KM714
  • Dell Wireless Keyboard and Mouse – KM636
  • Dell Wireless Laser Mouse - WM514
  • Dell Wireless Mouse - WM326
  • Dell Wireless Mouse - WM126
  • Dell Premier Wireless Keyboard and Mouse – KM717
  • Dell Premier Wireless Mouse – WM527
  • Dell Premier Wireless Keyboard – WK717
Tilbage til toppen

2. Hvordan kan jeg vide, hvilke produkter der er kompatible?

Den nemmeste måde at kontrollere kompatibiliteten på er ved at kigge på logoet på USB-modtageren og sammenligne det med logoet på bunden af tastaturet eller musen.

Dell Universal Pairing-enheder er ikke kompatible med Logitech Unifying Technology-enheder.

Tilbage til toppen

3. Download og installation af Dell Universal Pairing-software

Dette afsnit indeholder instruktioner om download og installation af Dell Universal Pairing-software.

1. Gå til produktvælgersiden for mus, tastatur og trådløs touchpad.
  2. Vælg din model af tastatur eller mus.
    Bemærk: For at finde din model af tastaturet og musen skal du enten se i bunden af tastaturet eller musen, kigge efter modellen på emballagen eller i den dokumentation, der fulgte med tastaturet eller musen.
  3. Tryk eller klik på fanen Drivere og downloads.
  4. Tryk eller klik på Show all (Vis alle).
  5. Kig efter Dell Universal Receiver Control Panel.
  6. Tryk eller klik på download i sektionen Dell Universal Receiver Control Panel.
  7. Tryk eller klik på Gem eller Gem fil, når du bliver spurgt.
    Bemærk: Filen skal downloades til standardmappen for downloads, hvilket formentlig er mappen Downloads eller Overførsler.
  8. Find den downloadede fil, og dobbelttryk eller dobbeltklik på filen. (Vinduet Kontrol af brugerkonti vises muligvis. Hvis det sker, skal du klikke på Ja).
  9. Tryk eller klik på Fortsæt.
  10. Tryk eller klik på OK.
  11. Tryk eller klik på Ja, og følg anvisningerne for at installere programmet.

Tilbage til toppen

4. Sådan parrer du Dell Universal-tastatur og -mus

1. Start Dell Universal Receiver Control Panel, og tilslut Dell Universal USB-modtageren.
  2. Tryk eller klik på Tilføj ny enhed.
  3. Følg vejledningen.
  4. Parringen er fuldført.

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN300526

Sidste ændringsdato: 14.09.2019 07.24