• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Alienware bærbare computere med Killer Wireless: Kan ikke oprette forbindelse til internettet via LAN eller trådløs forbindelse

Oversigt: Systemet kan muligvis ikke oprette forbindelse til internettet via trådløst kort eller LAN-kabel. Problemet kan opstå efter opdatering af den trådløse netværksdriver. ...

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Symptomer

SLN300762_en_US__1iC_aw_alienhead_mr_v1 Beskrivelse

Dette problem påvirker kun computere, der er udstyret med netværkskortene Killer LAN E2400 og Killer WLAN 1535.

Understøttede systemer:

Alienware 13 R2   Alienware 15 R2   Alienware 17 R3
  Alienware 13 R3   Alienware 15 R3   Alienware 17 R4

1. Afinstaller Killer Network Manager Suite og Killer Wireless Drivers

1. Højreklik i nederste venstre hjørne af skærmen
    2. Klik på Programmer og funktioner.
    3. Klik på Killer Network Manager Suite, og klik på Fjern
    4. Følg instruktionerne på skærmen, og gentag samme proces for Killer Wireless Drivers
    5. Genstart systemet, når begge programmer er blevet fjernet
    BEMÆRK: Vigtigt: Hvis programmerne ovenfor ikke fremgår under Programmer og funktioner, skal du fortsætte til næste trin

2. Download og installer driveren til Killer Ethernet E2400

1. Brug SupportAssist-programmet til at opdatere drivere for dig, gå til siden SupportAssist til pc'er og tablets for at få flere oplysninger.
    2. Se Hvordan downloader og installerer jeg en driver? afsnit i Dell Knowledge Base -artikel drivere og download FAQ for information om Manuel opdatering af drivere.
    3. Se Microsoft Knowledge Base-artikel Windows Update: Ofte stillede spørgsmål for at få oplysninger om, hvordan du får den nyeste version af Windows og opdateringer.
    4. Efter installation af E2400-driveren, skal du genstarte computeren.

3. Download og installer driveren til Killer Wireless-AC 1535

1. Brug SupportAssist-programmet til at opdatere drivere for dig, gå til siden SupportAssist til pc'er og tablets for at få flere oplysninger.
    2. Se Hvordan downloader og installerer jeg en driver? afsnit i Dell Knowledge Base -artikel drivere og download FAQ for information om Manuel opdatering af drivere.
    3. Se Microsoft Knowledge Base-artikel Windows Update: Ofte stillede spørgsmål for at få oplysninger om, hvordan du får den nyeste version af Windows og opdateringer.
    4. Efter installation af Killer trådløs-AC 1535-driveren, skal du genstarte computeren.
    5. Åbn Killer Suite-appen, gå til indstillinger, og Deaktiver indstillingen "Avanceret Stream registrering".
    6. Åbn Enhedshåndtering.
    7. Gå ind i netværksadaptere.
    8. Åbn Killer Wireless-AC 1535
    9. Gå til fanen Avanceret
    10. Vælg ABGN-tilstand under Trådløs tilstand.

BEMÆRKNINGER:
    • Sørg for, at versionen på begge drivere, som du downloader, er senest tilgængelig fra Dellens websted) ved hjælp af de viste værktøjer.
    • Hvis du får behov for at opdatere driverne på et senere tidspunkt, skal du huske at afinstallere alle tidligere versioner af både LAN- og WLAN-drivere.
    • Når du installerer nye drivere, skal du installere LAN-driveren, før du installerer WLAN-driveren.

Årsag

SLN316295_en_US__1I_aw_2016logo_mr_v1

SLN316295_en_US__2iC_aw_twitter_mr_v1   SLN316295_en_US__3iC_aw_youtube_mr_v1   SLN316295_en_US__4iC_aw_facebook_mr_v1   SLN316295_en_US__5iC_aw_alienhead_mr_v1

Løsning

Support uden for garantien Er garantien udløbet? Intet problem. Gå til webstedet Dell.com/support, og indtast din Dell-servicekode for at se vores tilbud.

BEMÆRK: Tilbud er kun tilgængelige for pc-kunder i USA, Canada, Storbritannien og Nordirland, Frankrig, Tyskland og Kina. Server og storage er ikke omfattet.

Egenskaber for artikel

Berørt produkt

Alienware 13 R3, Alienware 13 R2, Alienware 15 R3, Alienware 15 R2, Alienware 17 R4, Alienware 17 R3, Alienware Aurora R5, Alienware Aurora R6

Sidste udgivelsesdato

18 jun. 2021