Tilslutningsproblemer ved brug af Dell Projector Connection Manager sammen med en Mac

Tilslutningsproblemer ved brug af Dell Projector Connection Manager sammen med en Mac

Indholdsfortegnelse:

1. Tilslutningsproblemer Dell Projector Connection Manager
  2. Selektiv deaktivering af App Nap til Mac-programmer
  3. Deaktiver App Nap for hele systemet i Mac OS X
  4. Genaktiver App Nap i Mac OS X
  5. Kontakt Dells tekniske support

Denne artikel indeholder oplysninger om problemer med tilslutningen ved brug af Dell Projector Connection Manager

1. Tilslutningsproblemer Dell Projector Connection Manager

Når der er oprettet forbindelse til en Dell-projektor fra en Mac ved brug af Dell Projector Connection Manager, kan der opstå problemer med tilslutningen af en funktion kaldet App Nap. App Nap er en funktion, der blev introduceret med OS X Mavericks, og som automatisk sætter programmer på pause, når de ikke har været benyttet igennem et bestemt tidsrum med henblik på at nedbringe energiforbruget og spare batterilevetid for bærbare computere.

Selvom App Nap kan gøre en stor forskel på at forlænge batteriets levetid på MacBooks, eksisterer der nogle unikke situationer, hvor brugere ikke ønsker, at programmer sættes på pause, når de er ubrugte, inaktive eller på anden måde befinder sig i baggrunden. I disse situationer kan du selektivt afbryde App Nap ved at deaktivere det for de enkelte programmer. De fleste brugere bør ikke deaktivere App Nap uden en reel årsag til at gøre det.

Hvis du oplever tilslutningsproblemer ved brug af Dell Projektor Connection Manager, skal du udføre følgende trin for at finde en mulig løsning

Tilbage til toppen

2. Selektiv deaktivering af App Nap til Mac-programmer

Bemærk: Du skal genstarte aktive programmer igen, før indstillingen til App Nap træder i kraft, uanset om du slår funktionen fra eller genaktiverer den. Denne proces skal gentages for hvert program, som du ønsker at forhindre App Nap for.

1. Afslut det program, du ønsker at deaktivere App Nap for
  2. I OS X 10.3 skal du gå til /Programmer/mappe eller den overordnede mappe tilhørende den app, du ønsker at deaktivere App Nap for
  3. Find det program, du vil deaktivere App Nap for, ved at gå til menuen Filer og vælg Hent oplysninger (eller vælg appen, og tryk på Command + i)
  4. Marker afkrydsningsfeltet Prevent App Nap (Stop App Nap) under afsnittet Generelt i Hent oplysninger
  5. Afmeld Hent oplysninger, og kør den pågældende app igen

Tilbage til toppen

3. Deaktiver App Nap for hele systemet i Mac OS X

Når denne funktion deaktiveres, kan det have indflydelse på alle opgaver, processer eller programmer, der kører i baggrunden i OS X.

1. Åbn appen Terminal, som ligger i mappen /Programmer/Hjælpeprogrammer/mappe
  2. Kopier og indsæt følgende standardstrenge i Terminal, og tryk derefter på Enter:

defaults write NSGlobalDomain NSAppSleepDisabled -bool YES

3. Luk Terminal, og kør derefter apps og/eller processer igen, så ændringerne træder i kraft

Bekræft, at App Nap er deaktiveret ved at udføre følgende trin:

1. Genstart Mac
  2. Åbn nogle få apps, og skjul dem i 30 minutter eller mere
  3. Åbn Aktivitetsovervågning
    • Gå til > Programmer > Hjælpeprogrammer > Aktivitetsovervågning
  4. Klik på afsnittet Energi
  5. Under sorteringsafsnittet App Nap skal du kontrollere, at alt fremgår som Nej, inkl. det program, der blev sat til at køre i baggrunden

Tilbage til toppen

4. Genaktiver App Nap i Mac OS X

1. Åbn pogrammet Terminal, der ligger i mappen /Programmer/Hjælpeprogrammer/mappe
  2. Kopier og indsæt følgende standardstrenge i Terminal, og tryk derefter på Enter:

defaults delete NSGlobalDomain NSAppSleepDisabled

3. Afslut og kør alle programmer igen, eller genstart Mac til standardindstillingerne for at vende tilbage

Tilbage til toppen

5. Kontakt Dells tekniske support

Hvis disse trin ikke løser problemet, skal du kontakte Dells tekniske support.

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN300861

Sidste ændringsdato: 16.04.2018 05.59