Sådan opdaterer du firmware og drivere på PowerEdge-servere, der kører VMware

Sådan opdaterer du firmware og drivere på PowerEdge-servere, der kører VMware

Denne artikel giver et udgangspunkt til at vedligeholde og opdatere flere PowerEdge-servere, der kører under VMware ESXi.

På en server kan drivere og firmware opdateres. Du kan få mere at vide om forskellen ved at læse artiklen SLN300662

Bemærk: Kontrollér VMware-kompatibilitetsmatrix før start af nogen opdatering: https://www.vmware.com/resources/compatibility/search.php

Drivere er leveret af VMware og er ikke med på listen på Dells supportwebsted.  Kun Windows- og certificerede Linux-drivere er tilgængelige på Dells websted. For at opdatere drivere anbefales det at anvende VMware Update Manager.

Firmware leveres af Dell. Der er flere forskellige måder at opdatere dem på:

Hvis ESXi Server kan slukkes, anbefales det at bruge Dell ISO-opdatering. Start fra denne fil vil automatisk opdatere al firmware. Downloadlinket og trinnene findes i artiklen SLN296511 Updating Dell PowerEdge servers via bootable media / ISO (Opdatering af Dell PowerEdge-servere via startmedie/ISO).
Alternativt kan du bruge iDRAC-webgrænsefladen. Det er muligt at opdatere firmware én for én.

Hvis du vil administrere flere servere, anbefales du at bruge Dell-administrationsværktøjet: OpenManage Essentials, som gør det muligt at finde, overvåge og opdatere flere servere på samme tid. Der oprettes en forbindelse til den eksterne iDRAC for at administrere fjernserveren. Der er flere oplysninger om OME her SLN129295 Sådan konfigureres iDRAC & systemadministrationsindstillingerne på PowerEdge-servere.