How to export a SupportAssist Log Collection from SupportAssist Enterprise? (Sådan eksporteres en SupportAssist-logfilsamling fra SupportAssist Enterprise) Tilsluttet eller afbrudt

How to export a SupportAssist Log Collection from SupportAssist Enterprise? (Sådan eksporteres en SupportAssist-logfilsamling fra SupportAssist Enterprise) Tilsluttet eller afbrudt

Bemærk: Denne artikel er en del af serverens selvstudier: Supportværktøjer er tilgængelige her.

Denne artikel beskriver, hvordan du eksporterer en SupportAssist-samling, herunder operativsystemet, programdata og RAID-controllerloggen fra Dell PowerEdge-servere af generation 9 til 13.

1. Installation af SupportAssist Enterprise
  2. Sådan sender du en SupportAssist-log til Dells tekniske support
  3. Tekniske problemer

Forudsætninger

SupportAssist Enterprise (SAE) skal være installeret på den lokale eller på en ekstern server. Hvis SupportAssist Enterprise er installeret på en ekstern server, skal den overvågede server være tilføjet i konsollen. 12G- til 14G-servere kan tilføjes direkte i konsollen via iDRAC's IP-adresse. 11G-servere og tidligere generationer skal tilføjes med operativsystemets IP, efter at administrationspakken OpenManage-serveradministrator er blevet installeret.

Flere oplysninger om installation af SupportAssist og registrering af servere er tilgængelige i artiklen SLN299049

Installation af SupportAssist Enterprise

De følgende trin og billeder er baseret på SupportAssist Enterprise-version 1.0 og viser, hvordan du opretter SupportAssist-samlingen.

1. Download SAE-installationspakken

Bemærk: SAE kan installeres på en fysisk eller virtuel server, der kører Windows- eller Linux-operativsystem.

2. Følg guiden Installation.
Velkommen til SupportAssist Enterprise-installationsprogrammet
Læs licensaftalen
Installation fuldført

3. Opret forbindelse til SupportAssist Enterprise-webgrænsefladen og indtast legitimationsoplysningerne for administratoren.

4. Tilsluttet eller ikke tilsluttet tilstand
  • Internetadgang tilgængelig: Klik på Registration (Registrering) for at låse alle SupportAssist-fordele op.
  • Ingen internetadgang: Klik på Skip Registration (Spring registrering over)

Bemærk: Uden registrering skal logsamlingen startes og sendes til Dells tekniske support manuelt. Overvågnings- og proaktivitetsfunktionen aktiveres ikke.

5. Serveren, hvor SAE er installeret, bliver automatisk tilføjet i konsollen. Ekstra servere kan tilføjes ved hjælp af opdagelsesfunktionen.

Hvis SAE er blevet installeret på en virtuel maskine, skal enheden tilføjes manuelt.
  • Til 9-11G skal operativsystemets IP bruges
  • Til 12-14G skal operativsystemets eller iDRAC's IP bruges.

Bemærk: For at bruge operativsystemets IP til at finde en server skal administrationsværktøjet OpenManage Server Administrator (OMSA) være installeret. OMSA vil aktivere kommunikationen mellem konsollen og serveren vha. SNMP-protokollen.

Sådan sender du en SupportAssist-log til Dells tekniske support

Tilsluttet tilstand

1. Klik på Devices (Enheder). Siden Devices (Enheder) vises.

2. Vælg en enhed, som du vil indsamle og sende systemoplysninger til Dell fra. Linket Start Collection (Start indsamling) aktiveres.

3. Klik på Start Collection (Start samling). Kolonnen Name/IP (Navn/IP-adresse) på siden Devices (Enheder) viser en statusbjælke og en meddelelse, der angiver status for indsamling og upload af systemoplysninger.

Denne rapport og fremtidige rapporter vil automatisk blive uploadet til Dells supportsystem.

Afbrudt tilstand

Vælg enhederne og vælg "Start Collection" (Start samling) – vælg menuen Collection (Samling), og download den til den lokale server

Valgfrit: Diagnosticeringsfilen kan overføres til Dells tekniske support ved hjælp af dette link: https://techdirect.dell.com/fileupload/

Tekniske problemer

Hvis rapporten ikke kan uploades til Dells systemer, skal du kontrollere, om der kan pinges til:

https://apidp.dell.com and https://api.dell.com – slutpunkt for SupportAssist-serveren.
https://is.us.dell.com/fus/api/2.0/uploadfile – filoverførselsserveren, hvor de indsamlede oplysninger uploades.
https://is.us.dell.com/FUSCHUNK/api/1.0/file/uploadChunk – filupload