PowerEdge 14G- og Datacenter Scalable Solutions-servere – Sådan tilmelder du dig til iDRAC 9 integreret SupportAssist.

Denne artikel forklarer, hvordan man registrerer SupportAssist-modulet, som er indbygget i de interne Dell Remote Access Controllers version 9 (iDRAC9) for Dell PowerEdge 14G- og Datacenter Scalable Solutions-servere.

Det kræver registrering at aktivere de automatiske, proaktive og forudsigende egenskaber i SupportAssist til et system. Det er muligt at oprette og gemme SupportAssist Collection lokalt eller i en netværksressource med henblik på vedligeholdelsesopgaver uden registrering.

Find yderligere oplysninger om din iDRAC i brugervejledningen, der passer til den installerede firmware.

Forudsætninger

Før du kan starte registreringsprocessen, skal OS for BMC/iDRAC Pass-through aktiveres i forbindelsesindstillingerne for iDRAC.

Aktivering af OS til BMC/iDRAC Pass-through

1. Gå til Maintenance (Vedligeholdelse) (Fig. 1), når du har logget på iDRAC-webgrænsefladen

2. Klik derefter på fanen Connectivity (Forbindelsesmuligheder) (Fig. 1)

3. Forstør afsnittet OS to iDRAC Pass-through (OS for iDRAC Pass-through) (Fig. 1) ved at klikke på det

4. Sæt indstillingen State (Tilstand) til Enabled (Aktiveret) (Fig. 1)

iDRAC9_ OS_to iDRAC_Pass-trough
Fig. 1: Aktivering af funktionen OS for BMC/iDRAC Pass-Through

Registreringsguide

Guiden SupportAssist Registration (Registrering af SupportAssist) (Fig. 2) starter automatisk, når du går til afsnittet SupportAssist på fanen Maintenance (Vedligeholdelse) på iDRAC-webgrænsefladen.
Hvis du annullerer guiden, kan du genstarte den med den blå knap Register (Registrér) i øverste venstre hjørne.

iDRAC9_Support_Assist_Registration_Wizard
Fig. 2: Registreringsguide til iDRAC9 SupportAssist

Indtast de påkrævede Contact and Shipping Information (Kontakt- og forsendelsesoplysninger) for at afslutte registreringen.

1. Primære kontaktoplysninger

Den Primary Contact (Primære kontaktperson) er den første person, der skal have besked i tilfælde af support-relaterede hændelser.

• Fornavn
    • Efternavn
    • Telefonnummer
    • Alternate Number (Alternativt nummer) (hvis det første kontaktnummer ikke svarer)
    • E-mailadresse
    • Service Address (Serviceadresse) (fysisk adresse, hvor enheden skal serviceres eller hvortil reservedele skal sendes)
    • Virksomhedsnavn
    • Address (Adresse) (virksomhedens/kontaktpersonens)

2. Sekundære kontaktoplysninger

Angiv en Secondary Contact (Sekundær kontaktperson) for at sikre et ordentligt informationsflow i tilfælde af, at den primære kontaktperson ikke kan kontaktes.

Bemærk: Du kan altid fjerne eller ændre de sekundære kontaktoplysninger.
    • Fornavn
    • Efternavn
    • Telefonnummer
    • Alternate Number (Alternativt nummer) (hvis det første kontaktnummer ikke svarer)
    • E-mailadresse

Se oversigten efter accept af slutbrugerlicensaftale (EULA), hvis oplysningerne vises korrekt.