How to Install and Use the Dell Crash Analysis Tool

Important Information

Note:

This article is intended for Windows XP only.

If the system is unable to boot into the operating system, please use the following Dell Knowledge Base article: System Does Not Boot Into Microsoft® Windows® XP.

Hent og installer Crash Analysis-værktøjet

Hent Crash Analysis-værktøjet

1. Klik på Dell Crash Analysis-værktøj for at hente de nødvendige filer.
    Ved at hente software fra Dells websted accepterer du betingelserne i Dells softwarelicensaftale.

2. Klik på Gem for at gemme filen på computeren, og åbn vinduet Gem som.

3. Angiv en placering, hvor du vil gemme filen. Hvis du f.eks. vil gemme filen på skrivebordet, skal du klikke på Skrivebord. Klik derefter på Gem. Sørg for at notere dig filnavnet og det sted, du har gemt filen.

Installer Crash Analysis-værktøjet

1. Find filen, som du gemte på computeren, og dobbeltklik derefter på filen for at få vist vinduet Filoverførsel - Sikkerhedsadvarsel .

2. Klik på Kør for at starte installationsprogrammet til Crash Analysis-værktøjet.

3. I vinduet Program: Dell Crash Analysis-værktøj Program, som åbnes, skal du klikke på Fortsæt.

4. Bemærk den sti, som vises i feltet Vælg den mappe, du ønsker at udpakke filerne til, og klik derefter på OK.

5. Hvis du bliver bedt om at oprette den mappe, hvor de udpakkede filer skal gemmes, skal du klikke på Ja for at udpakke filerne til mappen.

6. I meddelelsen Alle filer er blevet pakket ud skal du klikke på OK.

7. I vinduet Crash Analysis-værktøj - InstallShield Wizard skal du klikke på Næste.

8. På siden Klar til at installere programmet i guiden, skal du klikke på Installer for at installere Crash Analysis-værktøjet.

9. Når installationen er afsluttet, skal du klikke på Udfør på siden Guiden InstallShield er fuldført i guiden for at installere Crash Analysis-værktøjet på computeren.

When to use the Crash Analysis Tool

If you have attempted other troubleshooting methods and feel you need to reinstall your operating system due to blue screen errors or system crashes, try using the Crash Analysis Tool first.

Kør Crash Analysis-værktøjet

Sådan køres Crash Analysis-værktøjet:

1. Klik på Start, peg på Alle programmer, peg på Dell-tilbehør, og klik derefter på Crash Analysis-værktøj.
  2. I vinduet Crash Analysis-værktøj , under Velkommen til Crash Analysis-værktøjet, skal du klikke på Kør.

Crash Analysis-værktøjet scanner computeren for at registrere drivere, som kan være årsag til problemer på computeren. Når scanningen er udført, vises resultaterne på listen Scanningsresultater for Crash Analysis-værktøjet i vinduet Crash Analysis-værktøj .

Som en del af crash-analysis-processen fører Crash Analysis-værktøjet automatisk de drivere tilbage, som det finder. Dette betyder, at Crash Analysis-værktøjet erstatter en driver ved at anvende en tidligere installeret version af driveren.

Vis scanningsresultater

Når du har kørt Crash Analysis-værktøjet, kan du få vist scanningsresultaterne. Brug disse oplysninger til at hjælpe med at finde ud af, hvilke drivere du skal opdatere for at løse problemet:

1. Få vist den driver eller de drivere, som vises på listen Scanningsresultater for Crash Analysis-værktøj (Figur 1).

Figur 1: Scanningsresultater for Crash Analysis-værktøj

2. Brug følgende oplysninger fra listen Scanningsresultater for Crash Analysis-værktøj til at finde ud af, hvilken driver eller hvilket program der kan være årsag til problemet:
    • Kolonnen Driver. Kolonnen Driver viser filnavnet på driveren.
    • Kolonnen Producent. Kolonnen Producent viser producenten af driveren.
      Bemærk:

Hvis du har brug for flere oplysninger til at hjælpe dig med at identificere en driver eller et program, som bruges sammen med Dell-hardware, skal du gå ind på Dell Support-webstedet for at søge efter de oplysninger, du har brug for.

Hvis driveren eller programmet ikke er sendt af Dell, skal du søge på internettet for at finde producenten af driveren eller programmet.

3. Når du har fundet ud af, hvilken driver eller drivere der er årsag til fejlen, kan du anvende en af eller begge nedenstående metoder afhængig af situationen.

Additional Troubleshooting Information for System Problems

If you continue to experience issues on your Windows XP-based computer, see the following Dell resources for additional troubleshooting information:

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN79149

Sidste ændringsdato: 20.07.2015 14.18