Performing a Soft or Hard Reset on a Dell™ Axim™ - KB Article - 276885

Performing a Soft or Hard Reset on a Dell™ Axim™ - KB Article - 276885

Reasons to Perform a Soft Reset

• The Axim is experiencing problems.
  • The Axim is locking up, or the screen freezes.
  • The Axim does not synchronize with a computer.
  • A reboot is needed after a software or settings change.

Udfør en software-nulstilling af din Dell™ Axim™

Bemærk:
Software-nulstillingen genstarter Axim. Filer, der er åbne på det tidspunkt, går muligvis tabt, men alle gemte data og programmer bevares.

1. Tænd for Axim.

2. Brug pennen til at trykke på knappen nulstil indtil den siger klik. Se Figur 1, Figur 2, eller Figur 3 for at se placeringen af knappen nulstil på Axim-modellerne.

Figur 1: Knappen
Nulstil på Axim 5

Figur 2: Knappen Nulstil på
Axim 3 og 30

Figur 3: Knappen Nulstil på
Axim 50 og 51

Reasons to Perform a Hard Reset on a Dell™ Axim™

• You want to delete all stored data.
  • You forget your password and need to clear it.
  • The Axim is experiencing problems and you have already performed a soft reset.

Udfør en hardware-nulstilling af din Dell™ Axim™

Bemærk:
En hardware-nulstilling af din Axim-enhed sletter alle data. Sørg for, at der er taget backup af alle de data, du gerne vil beholde.

1. Tryk på knappen nulstil indtil den siger klik (Figur 1), mens Axim-enheden er tændt.

2. Tryk på tænd/sluk-knappen.

3. Slip knappen nulstil.

4. Slip tænd/sluk-knappen.

5. Når du ser prompten på skærmen, skal du trykke på knappen kontaktpersoner for at nulstille Axim-enheden til fabriksindstillingerne. Du kan også vælge at trykke på e-mail-knappen, hvis du vil annullere nulstillingsprocessen (Figur 2).

Figur 1: Axim-nulstillingsknap (Fra venstre mod højre: Axim 5, Axim 3 og 30, Axim 50 og 51)

Figur 2: Knapperne Kontaktpersoner og E-mail (Fra venstre mod højre: Axim 5, Axim 3 og 30, Axim 50 og 51)

Numrene svarer til illustrationerne ovenfor:
Knappen Kontaktpersoner
Knappen E-mail

Yderligere oplysninger om Dell™ Axim™

Supportmuligheder

Klik på en af supportmulighederne nedenfor for yderligere hjælp til fejlfinding.

Dell Community Forum - Dell Axim Message Boards

Få svar fra andre Dell-kunder, der hjælper hinanden
Send e-mail til Dell
Kommuniker med en Dell-repræsentant via e-mail.

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN109003

Sidste ændringsdato: 10.12.2010 00.00