Opsætning af fil- og printerdeling

Klik på det operativsystem, der er installeret på din nyeste computer, på listen nedenfor.

Bemærk: Hvis du bruger en anden computer og har brug for at vide, hvilket operativsystem der er installeret på den computer, du prøver at konfigurere fil- og printerdeling for, skal du trykke på tasten med Windows-logoet og derefter trykke på tasten eller (på bærbare computere kan det være nødvendigt at trykke på -tasten og holde den nede, før du trykker på Pause- eller Break-tasten). Vinduet Egenskaber for system åbner, og operativsystemet er vist.
Visse nyere bærbare computere har ikke længere pause- eller break-tast.

Artikelnummer: SLN290035

Sidste ændringsdato: 15.02.2017 15.12