Tablet-computeren Dell XPS 10 oplever en reduktion i overførselshastigheden, når Wi-Fi og Bluetooth anvendes samtidigt

Tablet-computeren Dell XPS 10 oplever en reduktion i overførselshastigheden, når Wi-Fi og Bluetooth anvendes samtidigt

Artikeloversigt: Denne artikel omhandler dataadfærd ved brug af Wi-Fi og Bluetooth på samme tid på tablet-computeren Dell XPS 10.

Problem:
Ejere af en tablet-enhed Dell XPS 10 vil muligvis bemærke, at den trådløse overførselhastighed reduceres, når Bluetooth og Wi-Fi er aktiveret samdidigt.

Diskussion:
Det er fejlagtigt blevet rapporteret på Engadget-webstedet, at Dell XPS 10 ikke understøtter samtidig overførsel via Bluetooth og Wi-Fi. Når tablet-computeren Dell XPS 10 deler én antenne til både Wi-Fi og Bluetooth, kan den stadig overføre begge signaler, så det opleves, som om det foregår samtidigt. Det kan lade sig gøre ved hjælp af Qualcomms tilpassede overførselsteknik (f.eks. brug af "time slicing" - tilsyneladende samtidig bearbejdning), der håndterer signalerne, så det virker, som om de bearbejdes samtidigt.

Løsning:
Mens Bluetooth og Wi-Fi fungerer samtidigt, vil nogle brugere muligvis opleve en reduktion af overførselshastigheden, når begge dele er aktiveret på samme tid. Dette er et kendt problem, der vil blive udbedret via Microsoft Update i fremtiden.

Artikelnummer: SLN129253

Sidste ændringsdato: 06.03.2013 00.00