Windows Server: langsomt netværk for Hyper-V virtuelle maskiner med virtuel maskinkø aktiveret

Windows Server: langsomt netværk for Hyper-V virtuelle maskiner med virtuel maskinkø aktiveret

Denne artikel indeholder oplysninger om afhjælpning af problemer med langsomt netværk på Hyper-V virtuelle maskiner, der kører på en vært af typen Windows Server 2008 R2 og Server 2012

Hyper-V virtuelle maskiner (VM'er) hostet på en server af typen Windows Server 2008 R2 eller Windows Server 2012 kan udvise langsom netværksydeevne, hvis der er installeret Broadcom-netværkskort i værten. Dette kan ske, hvis virtuel maskinkø (VMQ) er aktiveret på det fysiske netværkskort, som anvendes af VM'er.

VMQ er designet til at forbedre netværkets ydeevne på VM'er ved at fremskynde overførslen af netværksdata fra den fysiske adapter til VM, men det lader til at have den modsatte virkning på visse Broadcom-netværkskort, hvilket medfører væsentligt reduceret ydeevne på alle VM'er, som anvender en virtuel switch tilknyttet en berørt adapter.

De eneste kendte omgåelser i skrivende stund (19. februar 2013) er at deaktivere VMQ på de berørte netværkskort eller ændre MAC-adressen på de tilsvarende virtuelle switches. Det er dog muligt, at Broadcom har udgivet en opdatering til løsning af problemet, efter at denne artikel er blev forfattet. Af samme årsag bør det første skridt i fejlfindingen af problemet være at sikre, at Broadcom-netværkskortets driver og firmware er opdateret på Hyper-V-værten.

Hvis adapterens driver og firmware er opdateret, og problemet fortsætter, kan virtuelle switches kan være tilknyttet et upåvirket netværkskort, hvis et sådant findes på værten. Hvis der ikke findes en sådan adapter, eksisterer der to mulige løsninger:

• Deaktiver VMQ på berørte virtuelle switches eller fysiske netværkskort.
  • Rediger MAC-adressen på alle berørte virtuelle switches.

Deaktiver VMQ på en virtuel switch ved at bruge Set-VMNetworkAdapter PowerShell cmdlet som følger:

• Set-VMNetworkAdapter –ManagementOS -Name <VirtualNetworkAdapterName> -VmqWeight 0

Deaktiver VMQ på en fysisk netadapter ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet i fanen Advanced (Avanceret) på siden med netværksadapterens egenskaber.

Rediger MAC-adressen for en virtuel kontakt ved enten at ændre den i Hyper-V Manager eller ved hjælp af én af følgendeSet-VMNetworkAdapter PowerShell cmdlets:

• Brug en statisk MAC-adresse: Set-VMNetworkAdapter –ManagementOS -Name <VirtualNetworkAdapterName> -StaticMacAddress <MacAddress>
  • Brug en dynamisk MAC-adresse: Set-VMNetworkAdapter –ManagementOS -Name <VirtualNetworkAdapterName> -DynamicMacAddress

Der findes yderligere oplysninger om dette problem på Ringe netværksydeevne på virtuelle maskiner på en Windows Server 2012 Hyper-V-vært, hvis VMQ er aktiveret.
Der findes yderligere oplysninger om VMQ under Brug af virtuel maskinkø.

Har du brug for mere hjælp?

Dell KB Support

Find yderligere Produktressourcer

Dell Forum-support

Besøg, og få support gennem vores fællesskaber

Kontakt Dells support

Opret en online supportanmodning

Artikelnummer: SLN132131

Sidste ændringsdato: 12.01.2016 13.20