Almindelige problemer med Windows 7 Professional

Artikeloversigt: Denne artikel indeholder et indeks over ofte stillede spørgsmål og emner i forbindelse med Windows 7 Professional

Indholdsfortegnelse:

1. Computeren låser fast
  2. Spørgsmål om aktivering
  3. Afhjælpning af problemer med adgangskoder
  4. Sådan bruger du Systemgendannelse
  5. Problemer med video
  6. Windows 7 Service Pack 1
  7. Trådløst netværk til virksomheder

1. Computeren låser fast

Denne artikel indeholder de trin, der skal foretages for at løse fejl eller fastlåsninger i Windows 7.

"Microsoft Windows fastlåser, fryser uventet, eller der opstår en fejl"

2. Spørgsmål om aktivering

Denne Microsoft-artikel giver svar på grundliggende spørgsmål omkring aktivering af Windows 7.

"Aktivering af Windows 7: Ofte stillede spørgsmål"

3. Afhjælpning af problemer med adgangskoder

Denne artikel omhandler afhjælpning af problemer med adgangskoder i Windows 7.

"Afhjælpning af adgangskodeproblemer i Windows 7"

4. Sådan bruger du Systemgendannelse

Denne artikel beskriver systemgendannelse, og hvordan den anvendes.

"Hvad er systemgendannelse?"

5. Problemer med video

Denne artikel beskriver forskellige typer videoer, og hvordan de håndteres.

"Problemer med stationær pc-skærm eller bærbar pc-skærm"

6. Windows 7 Service Pack 1

Denne artikel besvarer forskellige spørgsmål vedrørende Windows 7 og Windows Server 2008 Service Pack 1.

"Ofte stillede spørgsmål om Windows 7 og Windows Server 2008 R2 Service Pack 1

7. Trådløst netværk til virksomheder

Denne artikel indeholder links til andre artikler om opsætning af trådløse netværk og fejlfinding i forbindelse med Windows 7.

"Trådløst netværk for virksomheder til Windows 7"

Artikelnummer: SLN144877

Sidste ændringsdato: 21.08.2017 08.00