Windows Live! Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Artikeloversigt: Denne artikel indeholder grundlæggende oplysninger om Windows Live!, herunder om, hvordan produktet installeres og afinstalleres, samt om relevante emner.
Indholdsfortegnelse:
  1. Hvad er Windows Live?
  2. Hvordan installerer eller afinstallerer jeg Windows Live?
  3. Hovedemner vedrørende Windows Live

Emne 1: Hvad er Windows Live?

Windows Live™ er en række gratis programmer og internetbaserede kommunikations- og fildelingstjenester, der gør det muligt for dig at integrere, dele og med det samme få adgang til alle dine digitale filer – kontaktpersoner, e-mail-konti, profiler, fotos, filer, kalendere, musik, spil, udgående eller indkommende meddelelser – fra enhver pc, telefon eller anden enhed med adgang til internettet.

• Windows Live Essentials
  • Windows Live Search
  • Microsoft Toolbar
  • MSN Portal (med søgefelt)
  • Windows Live Mail
  • Windows Live Messenger
  • Windows Live Photo Gallery
  • Windows Live Movie Maker
  • Windows Live Writer (et værktøj til oprettelse og udgivelse af en blog)
  • Microsoft Silverlight (til gengivelse af film og fotos)

Emne 2: Hvordan installerer eller afinstallerer jeg Windows Live?

Installation:

Hvis du vil downloade og installere Windows Live, skal du besøge webstedet Windows Live Essentials og klikke på Hent det nu.

Efter en kort velkomstskærm vises skærmen Serviceaftale . Du skal klikke på Accepter for at kunne fortsætte med installationen.

På den næste skærm kan du vælge, hvilke programmer du vil installere. Sørg for, at der er en afkrydsning ud for de programmer, du vil medtage.

De efterfølgende skærmbilleder afspejler installationens status. Du kan også tilmelde dig for at få en Windows Live-konto. Når installationen er færdig, åbnes Windows Live Messenger på skrivebordet.

Afinstallation

Windows Live kan fjernes ved at følge instruktionerne i Microsofts Windows Live Essentials Hjælp-center

Emne 3: Hovedemner vedrørende Windows Live

Hvordan konfigurerer jeg min e-mail i Windows Live Mail?

Artikelnummer: SLN144898

Sidste ændringsdato: 05.07.2012 00.00