Sådan rengøres LCD-skærmen på en bærbar Dell-pc eller en Dell-computerskærm

Sådan rengøres LCD-skærmen på en bærbar Dell-pc eller en Dell-computerskærm

Rengøring af LCD-skærmen

I nogle tilfælde kan en smule snavs på skærmen forårsage pixel-fejl. Følg nedenstående vejledning for at rengøre LCD-skærmen:

ADVARSEL: Isopropylalkohol er en brændbar væske. Sprøjt eller hæld aldrig nogen form for væske direkte på LCD-skærmen. Rengør ikke skærmen, mens pc'en er tændt.

1. Sluk computeren.

2. Afbryd strømmen til systemet eller skærmen.

3. Påfør rensevæsken på mikrofiberkluden (Spray IKKE rensevæsken direkte på LCD-skærmen).

4. Tør LCD-skærmen forsigtigt af med en blød, tør klud.
    Hvis der stadig er mærker på skærmen, skal du fugte kluden med LCD-rens og derefter tørre skærmen af med forsigtige bevægelser i samme retning fra toppen til bunden af skærmen.

5. Sørg for, at LCD-skærmen er tør, før du lukker den eller bruger computeren.
Forsigtig: Spray IKKE nogen form for rensevæske direkte på LCD-skærmen. Sørg for at sprøjte rensevæsken på mikrofiberkluden.

Bemærk: Brug ikke de følgende kemikalier eller opløsninger, hvor de indgår: acetone, etylalkohol, toluol, etylacetat, ammoniak eller metylklorid. Hvis du ligger inde med et andet kemikalie eller en anden opløsning og ikke er sikker på, om det kan bruges, skal du ikke bruge det. Hvis du bruger en af kemikalierne på listen, kan det medføre permanent skade på LCD-skærmen. Nogle typer vinduesrens i handelen indeholder ammoniak og kan derfor ikke bruges.

Bemærk: Der forhandles mange former for rengøringsmidler specifikt til LCD-skærme. Du kan bruge disse til at rengøre LCD-skærme på bærbare pc'er eller computerskærme fra Dell. Alternativt kan du bruge en 50/50 blanding af isopropylalkohol og vand. Mikrofiberklude som dem, der bruges til rengøring af briller, er fremragende til at rengøre LCD-skærme med.

Pixelpolitik

Hvis du har oplevet en defekt i pixelkvaliteten som f.eks. lyse, fastsiddende eller døde pixel på LCD-skærmen på din bærbare Dell-pc eller -computerskærm, skal du se Dells LCD-pixelpolitik.

Monitor Support page More information and support for your Dell monitor, laptop or tablet screen can be found on our Monitor Support site.

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN153766

Sidste ændringsdato: 03.05.2018 18.49