Nye udskrivningsfunktioner i operativsystemet Microsoft Windows 7

Nye udskrivningsfunktioner i operativsystemet Microsoft Windows 7

Indholdsfortegnelse:

1. Windows 7, enhedsoplevelse
  2. Placeringsafhængig udskrivning
  3. Hjemmegruppe – deling af filer og printere

Denne artikel er et forsøg på at afmystificere nogle af de nye udskrivningsfunktioner i operativsystemet Microsoft Windows 7. Disse funktioner omfatter Enheder og printere, Device Stage, Placeringsafhængig udskrivning og hjemmegruppe-fildeling.

Windows 7, enhedsoplevelse

Findes i: Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional og Windows 7 Ultimate

Windows 7 har introduceret adskillige nye funktioner, som gør det nemmere for brugerne at finde og bruge deres printer, f.eks. at finde og genkende printere, opdage printerfunktioner, præsentation af printere og adgang til fælles funktioner som konfigurationsindstillinger, programmer og printerservice og -support. To af de nye funktioner omfatter nye brugeroplevelser for enheder, "Enheder og printere" og "Device Stage."

Enheder og printere

Den nye funktion Enheder og printere findes i menuen Start i Windows 7 og giver brugerne mulighed for at se alle de enheder, der er sluttet til pc'en. De enheder, der vises, er fysiske enheder, som brugerne faktisk kan røre ved, og ikke abstrakte komponenter eller funktioner. En multifunktionsprinter vises som en enkelt enhed under Enheder og printere, ikke som en samling af tre eller fire komponenter. Printere kan tilsluttes via USB eller parres trådløst via Wi-Fi- eller Bluetooth-grænseflader.

Device Stage

Device Stage giver brugerne en ny måde at interagere med deres enheder på. Denne funktion omfatter en visuel grænseflade, der gør det nemt for kunderne at finde og bruge programmer og tjenester til deres printere. Device Stage kan åbnes ved at dobbeltklikke på en understøttet enhed under Enheder og printere. Du kan få flere oplysninger i Microsoft-artiklen "Master your devices with Device Stage" ("Få styr på dine enheder med Device Stage").

Tilbage til toppen

Placeringsafhængig udskrivning

Findes i: Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate

I Windows 7 er indstillingen Standardprinter nu Placeringsafhængig. Mobilbrugere eller brugere af en bærbar pc kan indstille forskellige standardprintere for alle de netværk, de tilslutter sig. De kan indstille én standardprinter til hjemmebrug og en anden standardprinter til kontoret. Deres bærbare pc kan nu automatisk vælge den korrekte standardprinter, afhængigt af hvor brugeren befinder sig.

Denne nye funktion, der findes i Professional- og Ultimate-udgaverne af Windows 7, virker som følger: Når du udskriver, husker Windows 7, hvilket netværk og hvilken printer du bruger. Næste gang, du vender tilbage til samme sted, ændrer Windows automatisk standardprinteren til den, du sidst brugte på dette sted. Du kan også parre printere og netværk manuelt. Med Placeringsafhængig udskrivning behøver du ikke gøre andet end at klikke på Udskriv.

Du finder flere oplysninger om Placeringsafhængig udskrivning på Microsoft Windows-webstedet "Funktioner i Windows 7".
Tilbage til toppen

Hjemmegruppe – deling af filer og printere

Findes i: Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional og Windows 7 Ultimate

Hjemmegruppe, der er en ny funktion i Windows 7, gør det nemt at forbinde computerne i dit hjem. Computere, der kører Windows 7, identificerer automatisk hinanden. Hvis der findes en hjemmegruppe på dit hjemmenetværk, kan du tilmelde dig ved at indtaste din hjemmegruppe-adgangskode. Hvis der ikke findes en hjemmegruppe, kan du nemt oprette en. Når din hjemmegruppe er blevet konfigureret, er det lige så nemt at dele filer på tværs af de forskellige pc'er derhjemme – og på mange andre enheder – som at dele filer på en enkelt harddisk. På den måde er det nemt at gemme digitale fotos på en computer i dit værelse og derefter få adgang til dem fra en bærbar computer overalt i hjemmet. På samme måde kan en printer, der er sluttet til en computer i din hjemmegruppe, deles med alle andre pc'er i hjemmet helt automatisk.

Hjemmegruppe understøtter domænetilknyttede computere. Når din domænecomputer tilknyttes til en hjemmegruppe, har den automatisk adgang til din hjemmeprinter og alt indhold, der deles i hjemmegruppen.

Du kan finde flere oplysninger om hjemmenetværk på Microsoft Windows-webstedet "Introduktion af hjemmegrupper: Det er nemt at dele hjemme".

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN289844

Sidste ændringsdato: 16.08.2018 09.57