• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Genoprettelse efter nedbrud og høj tilgængelighed på Dell Data Security-servere

Oversigt: Disse oplysninger kan bruges til at planlægge genoprettelse efter nedbrud og høj tilgængelighed i Dell Data Security eller Dell Data Protection.

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Symptomer

Der skal tages forholdsregler, når du planlægger genoprettelse efter nedbrud eller høj tilgængelighed med Dell Data Security (tidligere Dell Data Protection).

Berørte produkter:

• Dell Security Management Server
  • Dell Data Protection | Enterprise Edition Server
  • Dell Security Management Server Virtual
  • Dell Data Protection | Virtual Edition

Disaster Recovery og høj tilgængelighed bør gennemgås, når du bruger Dell Data Security-produkter:

• Dell Security Management Server (tidligere Dell Data Protection | Enterprise Edition Server)
  • Dell Security Management Server Virtual (tidligere Dell Data Protection | Virtual Edition)

Årsag

Ikke relevant

Løsning

Klik på Genoprettelse efter nedbrud eller Høj tilgængelighed for at få flere oplysninger.

Disaster Recovery

Klik på enten Dell Security Management Server eller Dell Security Management Server Virtual for at se specifikke sikkerhedskopieringskrav.

Dell Security Management Server kræver:

• Fuld sikkerhedskopiering hver nat med transaktionslogføring aktiveret for SQL-serverdatabasen.
  • Ugentlig sikkerhedskopiering af back-end-programmappen: :\Program Files\Dell.
    • Denne mappe indeholder vigtige filer, der er nødvendige for at oprette forbindelse til databasen:
      • :\Program Files\Dell\Enterprise Edition\Compatibility Server\conf\server_config.xml
      • :\Program Files\Dell\Enterprise Edition\Compatibility Server\conf\secretKeyStore

Dell Security Management Server Virtual udfører automatisk natlige sikkerhedskopieringer. Sikkerhedskopiplaceringen varierer afhængigt af versionen af Dell Security Management Server Virtual. Sikkerhedskopierne er placeret:

• Ved v9.11 og nyere: /var/opt/dell/dsmsv/ftp/files/backup
  • For v9.10 og tidligere: /opt/dell/vsftpd/files/backups

Disse sikkerhedskopier bør kopieres jævnligt fra serveren og gemmes på en sikker placering.

Bemærk:

Høj tilgængelighed

Dell Data Security Management-servere understøtter ikke en aktiv/aktiv metode til redundans. Det anbefales på det kraftigste kun at have en enkelt back-end-server og overholde den anbefalede Disaster Recovery-planlægning. På grund af måden, hvorpå nøgler lagres på lokale slutpunkter, er konstant tilgængelighed ikke påkrævet.

For virksomheder, der kræver redundans, understøtter Dell Data Security-administrationsservere stedets hot-cold-servere.

Advarsel: På grund af cachelagring i Dell Data Security-administrationsservere er hot-cold-servere muligvis ikke aktive samtidigt. Hvis dette sker, er der risiko for at forvolde UOPRETTELIG SKADE OG POTENTIELT TAB AF DATA på serveren.

Dell Security Management Server SQL Clustering

Organisationer, der bruger Dell Security Management Server, kan vælge at bruge en SQL-klynge. I denne konfiguration skal Dell Security Management Server konfigureres til at bruge SQL-klyngens IP- eller værtsnavn.

Bemærk: Databasereplikering understøttes ikke.

Netværkstrafik

Slutpunktstrafik kan distribueres mellem front-end-servere og back-end-serveren. Alternativt kan flere front-end-servere også placeres i DMZ-trafikken (demilitariseret zone) til aktivering af slutpunkter og udgivelsespolitikker til slutpunkter over internettet.

Nedenfor vises et eksempel på et stort miljø, der kan udnytte alle de teknologier, der er nævnt ovenfor.

Netværkstrafik
Figur 1: Netværkstrafik

For at kontakte support kan du bruge internationale supporttelefonnumre til Dell Data Security.
Gå til TechDirect for at oprette en anmodning om teknisk support online.
Hvis du vil have yderligere indsigt og ressourcer, skal du tilmelde dig Dell Security Community-forummet.

Flere oplysninger

Videoer

Egenskaber for artikel

Berørt produkt

Dell Encryption

Sidste udgivelsesdato

01 nov. 2023

Version

Artikeltype