• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Flaskehalse i SSD-ydeevne under filskrivningshandlinger i diske, der er krypteret med Dell Data Protection Encryption

Oversigt: SSD-drev, der er krypteret af Dell Data Protection Encryption, har en flaskehals med ydeevnen under filskrivning.

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Symptomer

Berørte produkter:

• Dell Data Protection | Encryption

Vi har observeret forringet ydeevne for solid state-drev (SSD) og kryptering. Der er et mærkbart fald i ydeevnen på både SATA- og SSD-drev, når Dell Data Protection | Kryptering er i brug (AES-256). Under filskrivningshandlinger i Encryption Disk Benchmarking rapporterer SSD Performances-problemer også for FVE-drev. Den langsomme enheds ydeevne påvirker krypterede og ikke-krypterede data.

Årsag

Ikke relevant

Løsning

Ydeevnen i Dell Data Protection er blevet forbedret og optimeret i mange versioner fra 8.X til 11.X. Det anbefales at opgradere til den nyeste tilgængelige version.

For at kontakte support kan du bruge internationale supporttelefonnumre til Dell Data Security.
Gå til TechDirect for at oprette en anmodning om teknisk support online.
Hvis du vil have yderligere indsigt og ressourcer, skal du tilmelde dig Dell Security Community-forummet.

Berørt produkt

Dell Encryption

Sidste udgivelsesdato

07 sep. 2023