Sådan ser du produktmodellen på din Dell-computer

DELL ANBEFALER - Den hurtigste og nemmeste metode til at identificere din produktmodel og få personlig support er at lade Dell Support-webstedet registrere dit produkt eller at indtaste dit produkts servicekode. Hvis du foretrækker en anden løsning, kan du vælge dit produkt på en liste. Denne tredje mulighed giver generelle oplysninger baseret på din produktmodel i stedet for computerens individuelle specifikationer og funktioner.

Metoder til at finde din produktmodel

1. Find produktetiketten på din computer.
  2. Åbn programmet Dell SupportAssist til Windows.
  3. Åbn vinduet Windows Systemoplysninger.
  4. Åbn dit systems BIOS.

Metode 1: Find produktetiketten på din computer.

På de fleste computere kan du finde produktets modelnummer på en etiket eller mærkat på ydersiden af kabinettet.

Bærbare pc'er og tablets

Etiketten kan være placeret på eller i nærheden af:

• nederste dæksel, bunden eller bagsiden af produktet
  • batterirummet
  • skærmen, tastaturets ramme eller håndledsstøtten.

Stationære pc'er og all-in-one

Etiketten kan være placeret på:

• towerkabinettets bagside, top eller side
  • nederst på bagsiden af all-in-one-kabinettet eller -standeren
Tilbage til toppen

Metode 2: Åbn programmet Dell SupportAssist til Windows.

SupportAssist er et Dell-program, der er forudinstalleret på din computer. Programmet anvender opdateringer og proaktive løsningsfunktioner, som identificerer og forhindrer problemer. Når du åbner programmet, vises din produktmodel.

Sådan finder du produktmodellen ved hjælp af SupportAssist

Windows 10
  1. Skriv SupportAssist i søgefeltet.
  2. Vælg SupportAssist i søgeresultaterne for at åbne programmet. Hvis SupportAssist ikke findes i søgeresultaterne, betyder det, at programmet ikke er installeret på din computer. Gå til siden SupportAssist til pc'er og tablets for at få flere oplysninger om, hvordan du downloader og installerer SupportAssist.
  3. Produktmodellen vises på programmets hovedskærm.
Windows 8 (8.1)
  1. Stryg ind fra skærmens højre kant, eller flyt markøren til skærmens øverste højre hjørne, indtil Charms Bar vises.
  2. Vælg Søg.
  3. Skriv SupportAssist i søgefeltet.
  4. Tryk eller klik på SupportAssist i søgeresultaterne for at åbne programmet. Hvis SupportAssist ikke findes i søgeresultaterne, betyder det, at programmet ikke er installeret på din computer. Gå til siden SupportAssist til pc'er og tablets for at få flere oplysninger om, hvordan du downloader og installerer SupportAssist.
  5. Produktmodellen vises på programmets hovedskærm.
Windows 7
  1. Klik på knappen Start, og skriv derefter SupportAssist i søgefeltet.
  2. På listen over søgeresultater skal du klikke på SupportAssist under Programmer for at åbne det. Hvis SupportAssist ikke findes i søgeresultaterne, betyder det, at programmet ikke er installeret på din computer. Gå til siden SupportAssist til pc'er og tablets for at få flere oplysninger om, hvordan du downloader og installerer SupportAssist.
  3. Produktmodellen vises på programmets hovedskærm.

Tilbage til toppen

Metode 3: Åbn vinduet Windows Systemoplysninger.

Windows Systemoplysninger (også kendt som msinfo32) viser en systemoversigt med oplysninger såsom model, producent og operativsystemets version.

Sådan finder du produktmodellen ved hjælp af Windows Systemoplysninger.

Tip: Tryk på Windows-logoet + Break for hurtigt at åbne vinduet Windows Systemoplysninger. På nogle bærbare pc'er skal du muligvis trykke på Windows-logoet + Fn + Break. Hvis tastaturet på din bærbare pc ikke har tasten Break, skal du følge nedenstående vejledning.
Windows 10
  1. Skriv System i søgefeltet.
  2. På listen over søgeresultater skal du vælge System under Indstillinger.
  3. Se efter Model: i afsnittet System.
Windows 8 (8.1)
  1. Stryg ind fra højre side af skærmen, og tryk derefter på Søg (hvis du bruger en mus, skal du pege på det nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren op og derefter klikke på Søg).
  2. Skriv msinfo32 i søgefeltet.
  3. På listen over søgeresultater skal du trykke eller klikke på msinfo32 for at åbne vinduet Systemoplysninger.
  4. Se efter Model: i afsnittet System.
Windows 7 og Windows Vista
  1. Klik på knappen Start, og skriv derefter Systemoplysninger i søgefeltet.
  2. På listen over søgeresultater skal du klikke på Systemoplysninger under Programmer for at åbne vinduet Systemoplysninger.
  3. Se efter Model: i afsnittet System.
Windows XP
  1. Klik på knappen Start.
  2. Højreklik på Denne computer.
  3. Klik på Egenskaber.
  4. Se efter Model: i afsnittet System.

Tilbage til toppen

Metode 4: Åbn systemets BIOS.

BIOS står for "basic input/output system". Når du tænder computeren, køres denne software først for at kontrollere, at din hardware fungerer, og tillader derefter, at Windows startes. Du kan få adgang til BIOS for at finde oplysninger om din computer og dens hardware uden brug af Windows.

Sådan finder du produktmodellen ved hjælp af BIOS.

1. Tænd computeren.
  2. Så snart du ser skærmen med Dell-logoet, skal du trykke på F2-tasten en gang i sekundet for at få adgang til BIOS. Hvis Windows starter, bliver du nødt til at genstarte computeren efter opstarten er færdig og prøve igen.
  3. I BIOS-menuen kan du se produktmodellen i menuens titel eller angivet under System Name (Systemnavn).

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN298441

Sidste ændringsdato: 19.01.2018 10.02