Alienware 13 R2, 15 R2 og 17 R3 – LCD-skærmen viser forvrængede billeder, når der spilles computerspil

Alienware 13 R2, 15 R2 og 17 R3
LCD-skærmen viser forvrængede billeder, når der spilles computerspil

Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du vil løse problemer med forvrængning, linjer og flimmer på LCD-skærmen med din Alienware 13 R2, 15 R2 og 17 R3, når der spilles computerspil.

Understøttede systemer:

Alienware 13 R2   Alienware 15 R2   Alienware 17 R3

Hvad sker der?

Brugeren får muligvis forvrængede eller forsinkede billeder under spil af computerspil.

Dette kan forekomme på systemer med Windows 8.1 og Windows 10, som har grafikkort fra enten AMD eller NVIDIA

Løsning

1. Download og kør den nyeste BIOS på vores side med drivere

2. Afinstaller Intel HD Graphics-driveren og NVIDIA-grafikdriveren

3. Download og installer Intel HD Graphics-driveren (version 20.19.15.4390, A07 eller nyere) på vores side med drivere

4. Download og installer de nyeste versioner af AMD- eller NVIDIA GeForce-drivere

Tilbage til toppen

Kan du ikke finde det, du leder efter?
Kontakt vores eksperter om:

Twitter   Alienware Services   Facebook   Alienware Arena

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN300499

Sidste ændringsdato: 05.05.2016 00.15