Hvordan nulstilles BIOS på en Dell PowerEdge-server?

Bemærk: Denne artikel er en del af serverens selvstudier: Supportværktøjer er tilgængelige her.
Denne artikel beskriver, hvordan du gendanner BIOS-standardindstillingerne på en Dell PowerEdge-server. Denne fremgangsmåde kan også være gældende for andre Dell-produkter.
  1. Tænd systemet.
  2. Mens det blå Dell-logo vises, skal du klikke på tasten for at åbne Systemopsætning.

3.
  4.
  5. Åbn afsnittet "System BIOS"

6. Klik på knappen "Standard" nederst i hjørnet.

7. En pop op-meddelelse anmoder om bekræftelse af handlingen, tryk på "Ja".

8. BIOS-indstillingerne er nu nulstillet.

Hvis det ikke virker, skal du forsøge med følgende sekvens:
  • Tryk på tasten < Num Lock >, og kontroller, at Num Lock-lampen er tændt.
  • Tryk på tasten < Caps Lock >, og kontroller, at Caps Lock-lampen er tændt.
  • Tryk på tasten < Scroll Lock >, og kontroller, at Scroll Lock-lampen er tændt. Indikatorerne på tastaturet skal alle være tændt som i figur 1.
  • Tryk på tasterne + samtidigt. Systemet udsender en biplyd, når standardindstillingerne for opsætning gendannes.