Fejlfinding 009-654 / 093-919 / 093-920 / 093-921 / 093-922: Fejl i forbindelse med lav densitet for YMCK-toner på Dell-laserprintere C1760nfw/nf/nfw, H625CDW, H825CDW og S2825CDN

Fejlfinding 009-654 / 093-919 / 093-920 / 093-921 / 093-922: Fejl i forbindelse med lav densitet for YMCK-toner på Dell-laserprintere C1760nfw/nf/nfw, H625CDW, H825CDW og S2825CDN

Følg trinene nedenfor for at få hjælp til at løse 009-654 / 093-919 / 093-920 / 093-921 / 093-922: Fejl i forbindelse med lav densitet for YMCK-toner.

Bemærk: Du kan finde hjælp til E525W Fejl i forbindelse med lav densitet for toner i artiklen i Dell Knowledge Base Fejlfinding 093-919 / 093-920 / 093-921 / 093-922: Fejl i forbindelse med lav densitet for YMCK-toner på Dell-laserprintere E525W.

1. Juster højdeindstillingen:

Når C1760NFW/nf/NFW, H625CDW, H825CDW og S2825Cdn Dell laserprintere viser en fejl 009-654 / 093-919 / 093-920 / 093-921 / 093-922: Lav densitet for YMCK-toner, kan det skyldes, at højden påvirker tonerdensiteten inde i printeren under kalibrering og betjening.

Da printeren leveres med en standardindstilling for højde på 0 meter, skal dette tal justeres, når printeren bruges i større højder.

• Denne indstilling kan justeres fra EWS på printeren eller fra betjeningspanelet (Figur 1).

Figur 1: EWS-skærmbillede

• Udfør følgende trin for at ændre højdeindstillinger vha. betjeningspanelet:
      1. Tryk på knappen Information.
      2. Klik på fanen Tools (Værktøjer).
      3. Vælg Admin Settings (Admin-indstillinger).
      4. Vælg Maintenance (Vedligeholdelse).
      5. Vælg Adjust Altitude (Juster højde), og skift indstillingen som ønsket.

Efter ændring af denne indstilling, vil genstart af printeren få printeren til at kalibrere og fjerne fejlen.

2. Opdater firmwaren til din printer:

Hvis fejlen fortsætter efter justering af højdeindstillingen og genstart af printeren, skal du opdatere firmwaren på din printer

Du kan få flere oplysninger i følgende artikel i Dell Knowledge Base: Update the Dell Laser Printer Firmware by Downloading and Installing the Latest Version (Opdater firmwaren på Dell laserprinter ved at downloade og installere den seneste version).

3. Rengør fremkalder:

Hvis fejlen fortsætter, kan du også bruge indstillingen Clean Developer (Rengør fremkalder) i enten printerens kontrolpanel eller fra printerens EWS (Figur 2). Denne indstilling er tilgængelig for Dell C1760nfw/nf/nfw, H625CDW, H825CDW og S2825CDN laserprintere.

Indstillingen Clean Developer (Rengør fremkalder)
    Figur 2: Indstillingen Clean Developer (Rengør fremkalder)

Indstillingen Clean Developer (Rengør fremkalder) er beregnet til følgende formål:

• Til at rotere fremkaldermotoren og røre toneren i tonerpatronen rundt
    • Til at opbruge en tonerpatron, når du skal udskifte den, før slutningen af dens levetid
    • Til at røre rundt i toner i en ny tonerpatron

Printer support
More information can be found in the User Guide for your model printer, or visit our Printer Support site for additional information, troubleshooting articles and videos.

Purchase Toner and other Dell Laser Printer Supplies (select your country in the dropdown shown)

Dell Recycling

It is recommended that only Dell Branded toner, drums, transfer rollers or other consumables are used in our laser printers. Dell cannot guarantee compatibility or the print quality of any 3rd party consumables.

Artikelnummer: SLN304111

Sidste ændringsdato: 05.10.2018 01.44