Images on the LCD Screen Appear Fuzzy - Frequently Asked Question (FAQ) - 169001

Images on the LCD Screen Appear Fuzzy - Frequently Asked Question (FAQ) - 169001

Ændring af ikonstørrelse og justering af DPI

Juster visningen, og gør ikoner og tekst nemmere at se, ved at:

<UL=DISC>
  • Øge ikonernes størrelse
  • Skifte DPI-indstillingerne for tekst til 96 DPI

Øg ikon størrelsen på følgende måde:

1. Højreklik på et tomt område på skrivebordet, og klik derefter på Egenskaber.

2. I vinduet Egenskaber for skærm skal du klikke på fanen Udseende.

3. Under Skriftstørrelse, skal du klikke på pil ned for at skifte skriftstørrelsen til stor eller ekstra stor (Figur 1).

Figur 1: Fanen Udseende

4. Klik på knappen Effekter.

5. I vinduet Effekter (Figur 2) skal du markere Brug store ikoner.

Figur 2: Vinduet Effekter

6. Klik to gange på OK for at aktivere de nye indstillinger og gå ud af Egenskaber for skærm.

Skift DPI-indstilling til standardindstillingen 96 DPI på følgende måde:

1. Højreklik på et tomt område på skrivebordet, og klik derefter på Egenskaber.

2. Klik på fanen Indstillinger.

3. Klik på knappen Avanceret.

4. På fanen Generelt skal du klikke på rullemenuen for at skifte DPI-indstilling til 96 (Figur 3 ).

Figur 3: Rullemenu med DPI-indstillinger

5. Klik på OK.

6. Klik på Ja for at genstarte systemet, så ændringerne kan træde i kraft.

The DPI setting in Advanced Display Properties are set to 120 when it is shipped from the factory.

Images in Internet Explorer or other applications may appear fuzzy or may be of poor quality.

The DPI setting in Advanced Display Properties is sometimes set to too high a resolution of 120 DPI when the computer ships from the factory. Note also that the problem can recur if the operating system is reinstalled; if it does, reset the resolution to 96.

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN69178

Sidste ændringsdato: 17.12.2010 00.00