• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

DRAC-iDRAC6-og iDRAC7-firmware flash-procedure

Oversigt: Se information om iDRAC firmware update-proceduren.

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Symptomer

Indholdsfortegnelse

1. Dell opdateringspakke
  2. Ikke-pakket opdatering
  3. iDRAC opdateringer til internettet GUI
  4. RACADM CLI-opdateringer

Dell opdateringspakke

En Dell opdateringspakke (DUP) er en selv indeholdt eksekverbar fil i et standardpakke format, der opdaterer et enkelt softwareelement på systemet.

Ved hjælp af DUPs kan du opdatere en bred række systemkomponenter samtidigt og anvende scripts på lignende sæt af Dell
systemer til at bringe systemkomponenterne på samme versions niveau.

Du kan bruge DUPs til at:
  • Anvend en individuel opdatering på et system ved hjælp af en interaktiv Command line interface (CLI).
  • Installere enhedsdrivere i interaktive og ikke-interaktive tilstande.
  • Udfør flere opdateringer på systemet ved at bruge et script, der består af ikke-interaktive kommandoer, som du skriver med CLI-funktionen.
  • Udnyt operativsystemets planlægnings-og software distributions hjælpeprogrammer til at anvende opdateringer fra fjernadgang til en række systemer.

På Windows-værtens operativsystem (administreret node) skal du køre Dell opdateringspakken for Windows og følge instruktionerne i guiden Update.

På Linux-værtens operativsystem (administreret node) skal du køre Dell opdateringspakken for Linux fra Shell-prompten. Følg de instruktioner, der vises på konsollen.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du bruger Dell-opdateringspakker, reference Dell opdateringspakker i Version 7,2 brugervejledning.

Yderligere generelle oplysninger finder du under Dell Remote Access Controller-DRAC/iDRAC.

Ikke-pakket opdatering

Hvis du vil bruge den ikke-pakkede opdatering, skal du hente filen og kopiere den til en DOS-opstartsbar USB-flashdrev og derefter starte systemet på USB flashdrevet og køre programmet.

Installation:

Bemærk: Du skal angive et DOS-startmedie som f. eks. en USB-tast. Denne eksekverbare fil opretter ikke DOS-systemfiler.
  1. Gå til den placering, hvor du hentede filen.
  2. Opdater navnet på filen for at DOS-genkendeligt format (8,3). Hvis du ikke opdaterer filnavnet til 8,3-formatet, vil filnavnet blive afkortet til 8,3-formatet.
  3. Kopiér filen til startenheden.
  4. Start systemet op til DOS ved hjælp af startenheden.
  5. Kør den eksekverbare fil under DOS. Følg instruktionerne fra flash-hjælpeprogrammet.
Du kan finde flere oplysninger i Dell Remote Access Controller - DRAC / iDRAC.

iDRAC web-GUI opdatering

Opdatering fra iDRAC-webGUI:
  1. Åbn den iDRAC6 webbaserede grænseflade og log ind på fjernsystemet.
  2. Klik på Remote Access, og klik derefter på fanen Update (Opdater).
  3. På siden upload/rollback (trin 1 på 3) skal du klikke på Gennemse eller skrive stien til det firmware billede, som du har downloadet fra Dell Support eller system tjenesters gendannelses afbildning. Standard firmwarens afbildnings navn er firmimg. D6.
  4. Klik på Upload. Følgende meddelelse vil blive vist, indtil processen er fuldført: "Filoverførsel er i gang...".
  5. På siden status (side 2 af 3) vil du se resultaterne af den validering, der er udført på den billedfil, du har overført.
  6. Klik på Opdater for at starte opdateringsprocessen.
  7. På siden Opdater (trin 3 af 3) vil du se status for opdateringen.

Du kan finde flere oplysninger i Dell Remote Access Controller - DRAC / iDRAC.

RACADM CLI-opdatering

Brug af et værktøj, der kaldes RACADM (Remote Access Controller-administrator) du kan opdatere firmware via en kommandolinje.

COMAND til opdatering af firmware er racadm fwupdate-p-u < sti >

du kan finde flere oplysninger på RACADM kommandolinje-grænseflade for DRAC side.

Du kan finde flere oplysninger om Dell Remote Access-controllere under Dell Remote Access Controller-DRAC/iDRAC.

Berørt produkt

Servers

Sidste udgivelsesdato

26 feb. 2021