AlienRespawn Backup and Recovery, hvad er det, og hvordan bruges det?

AlienRespawn-sikkerhedskopiering og -gendannelse, hvad er det,
og hvordan bruges det?
Artikeloversigt:

Denne artikel forklarer, hvad AlienRespawn er, samt hvordan du bruger det til at gendanne din computer til fabriksindstillingerne.

Bemærk: Placer et bogmærke ved denne artikel, da genstart af computeren anbefales under processen for at løse problemer.

Indholdsfortegnelse:

1. Hvad er AlienRespawn?

2. AlienRespawn-versioner

3. Sådan bruges AlienRespawn i Windows 7

4. Opgradering til AlienRespawn Premium

Gælder for:

Alle Alienware-systemer udsendt efter september 2009

1.

Hvad er AlienRespawn?

AlienRespawn eller Alien Respawn er en sikker, enkel og pålidelig løsning til sikkerhedskopiering og gendannelse, der kan beskytte dit system (OS, programmer, drivere, indstillinger) og dine data (musik, fotos, videoer, dokumenter og andre vigtige filer) mod tab af data.

2.

AlienRespawn-versioner

AlienRespawn fås til Windows 7 og Windows 8.

Alle Alienware-systemer har AlienRespawn Basic-versionen forudinstalleret fra fabrikken, men den kan også opgraderes til Premium-versionen, der har flere indstillinger til sikkerhedskopiering.

Dette er de vigtigste forskelle mellem Basic- og Premium-versionerne.

3.

Sådan bruges AlienRespawn i Windows 7

Vi har 6 lektioner, der viser, hvordan du bruger funktionerne i AlienRespawn Basic:

1. Videolektion 1: How to recover your original factory software (Sådan gendannes din originale fabrikssoftware)

2. Videolektion 2: Backup your data and recover your system (Sikkerhedskopier dine data, og gendan dit system)

3. Videolektion 3: Create a USB drive to recover your system (Opret et USB-drev til gendannelse af dit system)

4. Videolektion 4: Installing AlienRespawn (Installation af AlienRespawn)

4.

Sådan opgraderes til AlienRespawn Premium?

Åbn blot AlienRespawn, og klik på knappen OPGRADER NU! i menuen til venstre.

Nu skal du blot vælge mellem opgradering via internettet eller opgradering via telefonen.

Alienware-supportteamet

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN85626

Sidste ændringsdato: 21.04.2016 12.45