• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

OMSA: Værter med ESXi 6.7 Update 3 reagerer ikke på vCenter med timeouts for opgaver, hvis OMSA 9.3.0 er installeret

Oversigt: Følgende artikel indeholder oplysninger om, at VMware ESXi 6.7 Update 3 ikke reagerer, når Dell OpenManage Server Administrator (OMSA) 9.3.0 er installeret.

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Symptomer

Følgende symptomer kan opstå, når en Dell-server opgraderes til VMware ESXi 6.7-opdatering 3. Hvis Dell OpenManage Server Administrator (OMSA) 9.3.0 også er installeret:
  • Opgaver fejler/får timeout på værten, f.eks. vMotion, snapshots, vedligeholdelsestilstand, vm-power-on
  • Værten afbryder vCenter , når du starter en af de ovenstående opgaver
  • ESXi Embedded Host Client er ikke tilgængelig
  • esxcli-kommandoer reagerer ikke.
Hvis VMware ESXi 6.7Update 2 er installeret med OMSA 9.3.0, kan tjenesten ikke begynde at forhindre eventuelle OMSA-tilslutnings- eller overvågningsfunktionaliteter, men ESXi-klienten er stadig fuldt tilgængelig.

Den fejlbe mislykkede OMSA-tjeneste kan også påvirke andre administrationsudbydere, der indlæses under ESX's CIM Server-tjeneste. Dette omfatter Dell EMC iDRAC Service Module (iSM), som vil miste funktionaliteten, og iDRAC-status vil derefter identificere iSM-tjenesten som ikke kører.

Følgende hændelse kan noteres i hoved-ESXi-syslog:

sfcb-dcim[2235472]: doLoadProvider: dlopen(/usr/lib/cim/libcmpiTunnelProvider.so) failed, dlerror: libcmpiCppImpl.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory

Årsag

Dell OpenManage Server Administrator 9.3.0, der frigives, før ESXi 6.7 Update 2 eller Update 3 blev frigivet og er derfor ikke understøttet.

Løsning

Dell EMC har siden udgivet OMSA 9.3.1, der understøtter ESXi 6.7 Update 3 og er tilgængelig til download.

Sådan downloader du den nyeste installationspakke til Dell OpenManage Server Administrator vSphere (VIB) i overensstemmelse med din version af ESXi og din servermodel.

• Naviger til https://www.dell.com/support/home?app=drivers indtaste din servermodel, eller indtast servicekode.
  • Klik på fanen Drivere og downloads
  • Vælg dit operativsystem
  • Nøgleord OMSA
  • Download installationspakken Dell EMC OpenManage Server Administrator vSphere (VIB) til din ESXi-version

Egenskaber for artikel

Berørt produkt

Dell OpenManage Server Administrator Version 9.3, VMware ESXi 6.7.X

Sidste udgivelsesdato

19 dec. 2022