Dell Active Pen PN350M -mallin tukikeskus

Artikkelissa on tietoja Dell PN350M Active Pen -kynästä.

Sisällysluettelo:

1. Yhteensopivat järjestelmät
  2. Setup
  3. Painikkeiden toiminnot
  4. vianmääritys
  5. Usein kysyttyjä kysymyksiä
  6. Lisätietoja

Yhteensopivat järjestelmät

Katso alla olevasta taulukosta kunkin järjestelmän kanssa yhteensopiva suositeltu aktiivinen kynä.
DellEMC.com/Resources/Asset/Brochures/Products/Electronics-Accessories/Dell_Pen_Compatibility_Brochure.pdf

Setup

Lataa Dell Active Pen PN350M -pikaopas tästä linkistä ja määritä kynä ohjeiden mukaisesti.

Huomautus: Kynällä voi kirjoittaa heti, kun paristo on paikallaan. Kynässä ei ole Bluetooth-ominaisuutta.

Painikkeiden toiminnot

Dell Active Pen PN350M -painikkeet

Varren painike Toiminto
1 - Varren alapainike
  • Pyyhintä: pidä painiketta painettuna ja pyyhi sisältöä vetämällä kynää näytöllä.
2 - Varren yläpainike
  • Napsautus kakkospainikkeella: pidä painiketta painettuna, kosketa näyttöä kynän kärjellä ja avaa pikavalikko vapauttamalla painike.
  • Valinta: pidä painiketta painettuna ja valitse sisältöä vetämällä kynän kärkeä näytöllä.

Alkuun

vianmääritys

Ongelmat Mahdollisia syitä Mahdollisia ratkaisuja
Kynä ei toimi
Järjestelmää ei tueta. Tarkista luettelo:Yhteensopivat järjestelmät.
Paristo on asetettu väärin.     Varmista, että paristo on asetettu plusmerkintä sisäänpäin.
Paristo on tyhjä. Aseta uusi paristo.

Alkuun

Usein kysyttyjä kysymyksiä

• Miten pariliitän kynän järjestelmään Bluetooth-tekniikalla?
    Kynässä EI ole Bluetooth-ominaisuutta.

• Millaista paristotyyppiä suositellaan?
    Kynään suositellaan alkaliparistoa. Kynän virtalähteenä on yksi AAAA-paristo.

• Miten säästän pariston virtaa?
    Säästä pariston virtaa varmistamalla, että kärkeä ei paineta, kun kynää ei käytetä. Varmista esimerkiksi, että kynää säilytetään turvallisessa paikassa, jossa sen kärkeä ei paineta vahingossa. Kärjen painaminen vastaa kirjoittamista ja kuluttaa virtaa.

• Voiko kynästä katkaista virran?
    Kynässä ei ole virrankatkaisua. Virrankulutus on tavallista pienempi, kun kynä ei ole kirjoitustilassa.

• Mitä tietoja tarvitsen, kun otan yhteyttä Dellin tekniseen tukeen?
    Tarkista seuraavat tiedot, ennen kuin otat yhteyttä Dellin tekniseen tukeen:
    1. tilausnumero
    2. Järjestelmän palvelutunniste
    3. pakkauksessa tai kynän sisällä olevassa merkinnässä oleva PPID. PPID-tunnuksen alussa on CN.

Jos sinulla on vielä kysyttävää tästä artikkelista, ota yhteys Dellin tekniseen tukeen.

Alkuun

Lisätietoja

Dell Active Pen PN350M -pikaopas

Alkuun

Artikkelin tunnus: SLN316630

Muokattu viimeksi: 27/09/2020 23:07