Streak 7 -vianmääritys

Sisällysluettelo:

1. SIM-kortin PIN on estetty
  2. Järjestelmän ongelmat
  3. Viestinvälityksen ongelmat
  4. Internetin ongelmat
  5. Tallennusvälineen ongelmat
  6. Käynnistys vikasietotilassa

Aihe 1: SIM-kortin PIN on estetty

Jos annat virheellisen SIM-kortin PIN-koodin kolme kertaa peräkkäin, PIN ja kortti lukitaan. Voit poistaa lukituksen ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaan, jonka antamalla PUK-koodilla voit avata SIM-kortin.

Alkuun

Aihe 2: Järjestelmän ongelmat

• Akku ei lataudu:
    1. Laitteen lämpötila voi olla alle 0 C° tai yli 45 C°. Muuta ympäristöä niin, että lämpötila on sallituissa rajoissa.

2. Akun ja laturin liitäntä voi olla huono. Tarkista, että kaikki liittimet on kytketty oikein.

3. Akku tai akkulaturi voi olla vioittunut. Pyydä lisätietoja teknisestä tuesta.

• Laite ei käynnisty: akkua ei ole ehkä ladattu. Kytke akku laturiin.

• Lyhyt valmiusaika: vastaanotto vaikuttaa valmiusajan pituuteen. Mitä enemmän laite joutuu lähettämään signaaleja yhteyden muodostamista varten, sitä lyhyempi valmiusaika on. Siirry sijaintiin, jossa verkko on saatavana, tai katkaise laitteesta virta tilapäisesti.

Alkuun

Aihe 3: Viestinvälityksen ongelmat

• Tekstiviestien lähetys tai vastaanotto ei onnistu:
    • Laite voi olla lentotilassa. Kosketa aloitus- ja valikkopainiketta ja valitse Settings (Asetukset) ja Wireless & networks (Langaton ja verkot). Poista lentokonetilan valintaruudun valinta koskettamalla.

• Signaalin vahvuus ei ehkä riitä. Kokeile siirtyä sijaintiin, jossa signaali on parempi.

• Sähköpostiviestien lähetys tai vastaanotto ei onnistu: Internet-yhteyttä tai sähköpostiasetuksia ei ole ehkä määritetty oikein. Tarkista verkkoyhteys ja varmista palveluntarjoajalta, että käytät oikeita sähköpostiasetuksia.

Alkuun

Aihe 4: Internetin ongelmat

• Yhteyden muodostaminen verkkoon ei onnistu:
    • SIM-kortti voi olla virheellinen. Ota yhteys palveluntarjoajaan.

• Et ehkä ole verkon palvelualueella. Tarkista palveluntarjoajan antamat palvelualueen tiedot.

• Ympäristö voi heikentää verkkosignaalia. Siirry aukeaan paikkaan tai sisätiloissa lähemmäs ikkunaa.

• Laite voi olla lentotilassa. Kosketa aloitus- ja valikkopainiketta ja valitse Settings (Asetukset) ja Wireless & networks (Langaton ja verkot). Poista lentokonetilan valintaruudun valinta koskettamalla.

Alkuun

Aihe 5: Tallennusvälineen ongelmat

Jos tietokoneen Windows Media Player ei toista Streak 7:llä tallennetun videon ääntä, se voi johtua tiedostomuodosta. Streak 7 tallentaa videota amr-muodossa, mutta Windows Media Player ei tue amr-dekoodausta. Voit kuulla äänet toistamalla videot amr-dekoodausta käyttävässä ohjelmassa, kuten QuickTime.

Alkuun

Aihe 6: Käynnistys vikasietotilassa

Siirtyminen vikasietotilaan:
  1. Varmista, että laitteen virta on katkaistu.

2. Käynnistä laite pitämällä virta- ja lepotila-/herätyspainiketta painettuna.

3. Kun käyttöjärjestelmä käynnistyy, valkoinen DELL-logo näkyy kaksi kertaa.
    Kun näet valkoisen DELL-logon toistamiseen, kosketa valikkopainiketta pitkään, kunnes Safe Mode (Vikasietotila) näkyy näytön alareunassa.
    Poistu vikasietotilasta katkaisemalla laitteen virta ja käynnistämällä se normaalisti.

Alkuun

Artikkelin tunnus: SLN121992

Muokattu viimeksi: 30/08/2013 00:00