Latitude E6410: Windows 7 -ohjainten asennusjärjestys

Artikkelin yhteenveto: Tämä artikkeli sisältää tietoja ohjainten oikeasta asennusjärjestyksestä Windows 7:ään Latitude E6410 -tietokoneessa.

Microsoft Windows 7

Kun olet asentanut Microsoft Windows 7 -käyttöjärjestelmän tyhjään tietokoneeseen, sinun on asennettava seuraavat ohjaimet/ohjelmistopaketit seuraavassa järjestyksessä.

HUOMAUTUS: kaikki järjestelmät eivät välttämättä sisällä kaikkia osia.

Seuraavasta luettelosta näet, minkä otsikon kohdalla mikäkin ohjain on järjestelmäkohtaisella Dellin tukisivulla. Valitse ennen ohjaimia luettelosta oikea käyttöjärjestelmä eli Windows 7.

1. Dell System Software - Järjestelmän apuohjelmat
  2. Intel Chipset Software Installation Utility - Piirisarja
  3. Intel AMT HECI - Intel AMT HECI
  4. Video Driver Installation - Video
  5. IDT 92HDxxx HD Audio - Ääni
  6. Intel Rapid Storage Technology - Serial ATA
  7. Ricoh R5U24x Memory Card Reader - Piirisarja
  8. ST Microelectronics Free Fall Sensor - Piirisarja
  9. Intel 825xx Gigabit Platform LAN Network Device - Verkko
  10. Intel WiFi Link 6xxx Series WLAN Half-Mini Card - Verkko
  11. Intel WiMAX Link 6250 - Verkko
  12. Conexant D330,HDA,MDC,v.92 Modem - Modeemi/yhteydet
  13. Dell Wireless 5540 HSPA Mini Card - Modeemi/yhteydet
  14. Dell Wireless 375 Bluetooth Module - Verkko
  15. Dell Multi-Touch Touchpad - Hiiri, näppäimistö ja syöttölaitteet
  16. Dell ControlPoint Security Device Driver Pack - Dell Data Protection
HUOMAUTUS: tämä sivu on ainoastaan viitteellinen ja sen tarkoituksena on näyttää, miltä Laitehallinta näyttää ohjaimen asennuksen aikana. Ohjaimet voi ladata Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta

Dell System Software

Asenna Dell System Software -päivitys Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Dell System Software sisältää kriittisiä Microsoftin hotfix-korjauksia ja päivityksiä. Lisäksi se mahdollistaa älykortin ohjaimen käytön ja täydentää älykortin ohjainta

Takaisin alkuun

Intel Chipset Software Installation Utility

Tarkista Laitehallinnasta, onko piirisarjan ohjain asennettu (kuva alla). Asenna Intel-piirisarjan päivitys Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Takaisin alkuun

Intel AMT HECI

Asenna Intel AMT HECI -paketti Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Takaisin alkuun

Video-ohjaimen asennus

HUOMAUTUS: Jos järjestelmä tukee Nvidia Optimus -tekniikkaa, asenna ensin Intel HD Video -ohjain ja sen jälkeen Nvidia-ohjain. Asenna Intel GMA High-Definition Graphics -ohjain Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta

Asenna Nvidia Video- tai Intel GMA Video -ohjain Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Takaisin alkuun

IDT 92HDxxx HD Audio

Tarkista Laitehallinnasta, onko ääniohjain asennettu (kuva alla). Asenna IDT 92HDxxx HD Audio -päivitys Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Takaisin alkuun

Intel Rapid Storage -tekniikka

Asenna Intel Rapid Storage -tekniikka Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Takaisin alkuun

Ricoh R5U24x Memory Card Reader

Asenna muistikortinlukijan ohjain Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Takaisin alkuun

ST Microelectronics Free Fall Sensor

Tarkista Laitehallinnasta, onko ST Microelectronics Free Fall Sensor -ohjain asennettu. Asenna ohjain Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Takaisin alkuun

Intel 825xx Gigabit Platform LAN Network Device

Tarkista Laitehallinnasta, onko verkkokortin ohjain asennettu (kuva alla). Ethernet-ohjaimen kohdalla näkyy huutomerkki, jos ohjainta ei ole asennettu. Asenna Intel 825xx Gigabit Platform LAN Network Device -päivitys Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Takaisin alkuun

Intel WiFi Link 6xxx Series WLAN Half-Mini Card

Tarkista Laitehallinnasta, onko WLAN-ohjain asennettu (kuva alla). Verkko-ohjaimen kohdalla näkyy huutomerkki, jos ohjainta ei ole asennettu. Tässä esimerkissä käytetään Intel 6250 WLAN -verkkokorttia. Asenna Intel WiFi Link 6xxx Series WLAN Half-Mini Card -päivitys Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Takaisin alkuun

Intel WiMAX Link 6250

Tarkista Laitehallinnasta, onko WiMAX-ohjain asennettu (kuva alla). Tässä esimerkissä käytetään Intel 6250 WLAN -verkkokorttia. Asenna Intel WiMAX Link 6250 -päivitys Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Takaisin alkuun

Conexant D330,HDA,MDC,v.92 -modeemi

Oletusarvoisesti on asennettuna Conexant-yleisohjain. Asenna kuitenkin Conexant D330,HDA,MDC,v.92 -modeemin päivitys Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Takaisin alkuun

Dell Wireless 5540 HSPA Mini Card

Tarkista Laitehallinnasta, onko WWAN-ohjain asennettu (kuva alla). Tässä esimerkissä käytetään Dell 5540 WWAN -verkkokorttia. Asenna Dell Wireless 5540 HSPA Mini Card -päivitys Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Takaisin alkuun

Dell Wireless 375 Bluetooth Module

Oletusarvoisesti on asennettuna Bluetooth-ohjain. Asenna kuitenkin Dell Wireless 375 Bluetooth Module -päivitys Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Takaisin alkuun

Dell Multi-Touch Touchpad

Tarkista Laitehallinnasta, onko kosketuslevyn ohjain asennettu (kuva alla). Asenna Dell Multi-Touch Touchpad -päivitys Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Takaisin alkuun

Dell ControlPoint Security Device -ohjainpaketti

Oletusarvoisesti sormenjälkilukijan ohjainta ei ole asennettu. Dell ControlPoint Security Device -ohjainpaketin voi asentaa Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Tämä asentaa päivitetyn sormenjälkilukijan ohjaimen. Ohjainta tarvitaan ainoastaan, kun järjestelmän mukana on ostettu sormenjälkilukija.

Takaisin alkuun

Artikkelin tunnus: SLN285205

Muokattu viimeksi: 29/05/2018 11:45