Dell™ A920 -tulostimen ohjainten lataaminen ja asentaminen

Sisällysluettelo:

Artikkelin yhteenveto: Tämä artikkeli sisältää tietoja tulostimen ohjaimen poistamisesta sekä uusimman ohjaimen lataamisesta ja asentamisesta.

Aihe 1: Poista nykyiset Dell-tulostinohjaimet

Ennen tulostinohjainten uudelleenasennusta on poistettava aiemmin asennetut tulostinohjaimet. Muutoin voi ilmetä ongelmia, jotka estävät tietokoneen yhteyden tulostimeen.

Aiempien tulostinohjainten poistaminen:

1. Sammuta tulostin.
  2. Irrota USB-kaapeli Dell-tulostimen takaa, valitse Käynnistä-painike, valitse Kaikki ohjelmat, Dell™ Printers ja asianmukainen Dell-tulostin. Valitse sitten Uninstall Dell Printer -kuvake.
  3. Kun Dell Printer Uninstall (Dell-tulostimen poistaminen) -vahvistusikkuna avautuu, valitse Yes (Kyllä). Tämä voi kestää useita minuutteja. Älä yritä sammuttaa tietokonetta.
  4. Kun Dell Printer Uninstallation (Dell-tulostimen poistaminen) -ikkuna avautuu, valitse Yes, I want to restart my computer right now (recommended) (Kyllä, haluan käynnistää tietokoneen uudelleen nyt) ja OK. (Järjestelmä käynnistyy uudelleen automaattisesti.)

Kun järjestelmä on käynnistynyt uudelleen, tulostin on poistettu.
Älä liitä USB-kaapelia tulostimeen uudelleen, ennen kuin olet ladannut ja asentanut tulostimen ohjaimet uudelleen.'

Alkuun

Aihe 2: Mustesuihkutulostimen ohjainten lataaminen ja asentaminen

Lataa A920-monitoimitulostimen ohjain osoitteesta support.dell.com seuraavasti:

Siirry A920-lataussivulle.

• Valitse haluamasi Käyttöjärjestelmä kuvassa 1 avattavasta luettelosta.

Käyttöjärjestelmä:
    Windows Vista (32-bittinen)
    Luokka:
    Kaikki
    Kuva 1: Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivun avattavien luetteloiden valinnat
    Huomautus: Valitse tarvittaessa Lisää suodatusasetuksia.

• Valitse Lataa Dell - Driver (Dell - ohjain) -kohdan oikealla puolella.

Huomautus: Lataamalla tiedoston hyväksyt Dellin käyttöoikeussopimuksessa määritetyt ehdot.

• Napsauta Suorita-painiketta.

• Varmista, että Sulje tämä valintaikkuna, kun lataus on suoritettu -valintaruutua ei ole valittu.

• Kun lataus on valmis, valitse Salli tai Suorita.

• Valitse Tulostimet:-ikkunassa Jatka.

• Valitse Valitse kansio, johon tiedostot puretaan -ikkunassa OK.

• Jos näyttöön tulee ilmoitus kansion korvaamisesta, valitse Kyllä kaikkiin. Jos näyttöön tulee ilmoitus kansion luomisesta, valitse Kyllä.

• Valitse Tiedostot on purettu onnistuneesti -ikkunassa OK.

• Asenna ohjain noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

• Jos sinua kehotetaan käynnistämään järjestelmä uudelleen, valitse OK.

Alkuun

Artikkelin tunnus: SLN129424

Muokattu viimeksi: 26/03/2018 17:49