Dell Venue 11 Pro 5130 -tabletin telakointivaihtoehdot

Dell Venue 11 Pro -tabletiin on saatavissa kolme valinnaista telakointivaihtoehtoa.

Työpöytätelakka

Työpöydän telakointiasema saa virtaa tabletin mukana toimitetun verkkolaitteen kautta ja laajentaa tabletin liitäntävaihtoehtoja.

1. virtaliitäntä
  2. USB 3.0 -liitännät
  3. verkkoliitäntä
  4. HDMI-liitäntä
  5. DisplayPort-liitäntä.

Liitä tablet liittimiin ja verkkolaite telakan takana olevaan virtaliitäntään.

Kannettava näppäimistötelakka

Kannettava näppäimistötelakka on täysin toimiva kannettava näppäimistö, joka sisältää kosketuslevysäätimet.
  1. Tabletti liitetään näppäimistötelakkaan kohdistamalla se näppäimistöliitäntään ja tekemällä liitäntä.

2. Seuraavaksi tablet avataan nostamalla etureunaa ja käynnistämällä se normaalisti.

3. Tablet irrotetaan näppäimistöstä painamalla painiketta lyhyesti.

Ohut matkanäppäimistö

Ohut matkanäppäimistö on kevyt ja säästää tilaa.

1. Aseta matkanäppäimistö pöydälle ja liitä tablet liitäntöihin.

2. Taita näppäimistön kansi tukiasentoon.

Artikkelin tunnus: SLN287173

Muokattu viimeksi: 16/04/2014 00:00