• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Missä Dell-kannettavien aitoustodistustarra sijaitsee?

Yhteenveto: Tässä artikkelissa on tietoja Dellin aitoustodistuksesta.

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö

Oireet

Mikä on aitoustodistus?

Aitoustodistus on merkkijono -- aakkosnumeerinen tai aakkosnumeerinen -- joka vastaa tiettyä tietokoneeseen asennettua ohjelmistotuotetta. Yleisin Dell-tietokoneen mukana toimitettu aitoustodistus on Microsoft Windows -aitoustodistus. Saat aitoustodistuksen myös, jos ostat Office-ohjelmiston, kuten Microsoft Office 2003 Basic -version.

Aitoustodistus osoittaa, että ohjelmistokopiolla on laillinen valmistajan (kuten Microsoftin tai Corelin) käyttöoikeus. Aitoustodistus sijaitsee tietokoneessa tai varmuuskopio-CD-levyillä.

HUOMAUTUS: Microsoft Windowsin aitoustodistustarra sisältää 25-merkkisen aakkosnumeerisen tuoteavainkoodin ja 14-merkkisen aitoustodistuskoodin. Tarra sijaitsee Dell-tietokonejärjestelmän kotelossa.

Windows 11-, Windows 10- ja Windows 8 -tietokoneissa ei ole aitoustodistustarraa. Katso lisätietoja Windows-tuotetunnuksen usein kysytyistä kysymyksistä (UKK).

Kuvassa 1 on esimerkki aitoustodistustarrasta.

Syy

Tarrat sijaitsevat hieman eri paikoissa, esimerkiksi tietokoneen pohjassa olevassa akkulokerossa, riippuen omistamistasi järjestelmätyypeistä.  Kuvassa 1 on esimerkki tarran ulkoasusta.

SLN289661_en_US__3inspiron02

Kuva 1: Inspiron-tietokoneen pohjassa oleva aitoustodistustarra

Tarkkuus

Katso lisätietoja Dell-yhteisöfoorumilta

Dell-yhteisöfoorumeilla voit selvittää, mitä muut Dellin käyttäjäyhteisöstä sanovat. Dell-foorumeilla Dell-käyttäjät voivat keskustella tukiaiheista, oppia toisiltaan ja auttaa toisiaan. Foorumeille voit lähettää kysymyksiä ja vastauksia.

Tuote, johon asia vaikuttaa

Desktops & All-in-Ones, Laptops

Edellinen julkaisupäivä

19 syysk. 2023