Dell XPS 10 -liitäntäopas

Sisällysluettelo:

1. Yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon
  2. Bluetooth-yhteyksien hallinta
  3. XPS 10 -tietokoneen liittäminen ulkoiseen näyttöön

Artikkelin yhteenveto: Tämä artikkeli sisältää ohjeita XPS 10 -tietokoneen liittämisestä Wi-Fi-verkkoihin, Bluetooth-laitteisiin ja ulkoisiin näyttöihin.

Aihe 1: Yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon

1. Avaa oikopolut (pyyhkäise oikeasta reunasta tai siirrä hiiri oikeanpuoleiseen kulmaan) ja valitse Asetukset.
  2. Valitse Käytettävissä olevat verkot -kuvake.
  3. Valitse haluamasi verkko luettelosta.
  4. Valitse Yhdistä.
  5. Kirjoita verkon suojausavain, jos näyttöön tulee vastaava kehote.

Alkuun

Aihe 2: Bluetooth-yhteyksien hallinta

Bluetooth-laitteiden hakeminen ja lisääminen:

1. Avaa Asetukset oikopoluista ja valitse Muuta tietokoneen asetuksia.
  2. Valitse tietokoneen asetuksista Laitteet.
  3. Etsi käytettävissä olevia Bluetooth-laitteita valitsemalla Lisää laite.
  4. Napsauta lisättävää Bluetooth-laitetta.

Bluetooth-laitteiden näyttäminen:

1. Aikaisemmin liittämäsi ja aloitusnäyttöön kiinnittämäsi Bluetooth-laitteet näkyvät aloitusnäytössä ruutuina.
  2. Jos haluat nähdä kaikki aiemmin liitetyt Bluetooth-laitteet, myös aloitusnäytöstä irrotetut, valitse Kaikki sovellukset. Laitteet näkyvät kohdassa Bluetooth-laitteet.

Bluetooth-laitteen poistaminen tablet-tietokoneesta:

1. Käynnistä Asetukset-oikopolku ja valitse Muuta tietokoneen asetuksia.
  2. Valitse tietokoneen asetuksista Laitteet.
  3. Valitse poistettava laite oikeanpuoleisesta ruudusta.
  4. Valitse (-)-merkki ja Poista.

Bluetooth-laitteen poistaminen aloitusnäytöstä:

1. Napsauta haluamaasi Bluetooth-laitetta aloitusnäytössä hiiren kakkospainikkeella.
  2. Poista ruutu aloitusnäytöstä valitsemalla Irrota aloitusnäytöstä.

Tiedostojen siirtäminen Bluetooth-laitteesta toiseen:

1. Avaa aloitusnäyttö ja valitse Bluetooth-laite.
  2. Valitse Lähetä tiedosto ja valitse siirrettävät tiedostot.

Bluetoothin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä:

1. Käynnistä Asetukset-oikopolku ja valitse Muuta tietokoneen asetuksia.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Langaton.
  3. Poista Bluetooth käytöstä Langattomat laitteet -asetuksen liukusäätimellä. Voit ottaa Bluetoothin käyttöön samalla liukusäätimellä.

Alkuun

Aihe 3: XPS 10 -tietokoneen liittäminen ulkoiseen näyttöön

1. Liitä mini-HDMI-/HDMI-muunninkaapeli näppäimistötelakkaan ja yhteensopivaan näyttöön.
  2. Avaa oikopolut ja valitse Laitteet.
  3. Valitse Toinen näyttö.
  4. Valitse haluamasi näytön jakamisvaihtoehto.

Alkuun

Artikkelin tunnus: SLN289877

Muokattu viimeksi: 30/04/2015 08:58