E525w Dell Color -monitoimitulostimen tukikeskus

Katso laajennettavista osista ja linkeistä suositellut tukiartikkelit, jotka koskevat E525w Dell Color -monitoimitulostinta.

Kullakin Dellin lasertulostimella on yksilöivä palvelutunniste ja pikahuoltokoodi. Käyttämällä palvelutunnistetta ja pikahuoltokoodia Dellin tukisivustossa saat tiedot tulostinkohtaisista ohjaimista, ohjelmistoista ja oppaista.

E525w-tulostimen palvelutunnistetarra sijaitsee sivuluukun sisäpuolella (kuva 1).

Kuva 1: E525W-palvelutunnistetarra

Palvelutunniste voi olla myös painettuna tulostimen taustapuolella.

Huomautus: lisätietoja on

Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa Takuun tilan ja tietojen etsiminen.

E525w Dell Color -monitoimitulostimen käyttö- ja asennusopas

Ohjainten ja laiteohjelmistojen lataukset

• Ohjain- ja laiteohjelmistojulkaisut päivittävät ominaisuuksia ja korjaavat toimintoja. Suosittelemme, että päivität tulostimen uusimpiin versioihin. Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa Dellin tulostinohjainten, ohjelmistojen, käyttöoppaiden ja laiteohjelmistojen hankkiminen.
    Huomautus: sinun tarvitsee ehkä ladata ja asentaa kaikki Käyttöjärjestelmän käyttöönottoon tarvittavat ohjaimet -kohdassa näkyvät ohjelmistot ja ohjaimet, jotta tulostin toimii oikein.

Lataa käyttöturvallisuustiedotteet

Katso seuraavista Dellin tietämyskannan artikkeleista, miten tulostimen ohjaimet ja ohjelmistot ladataan ja asennetaan.

Katso seuraavasta Dellin tietämyskannan artikkelista, miten tulostimen ohjaimet ja ohjelmistot ladataan ja asennetaan.
Dell-tulostinohjaimen asentaminen ja määrittäminen Mac OS X -käyttöjärjestelmässä

Katso seuraavasta Dellin tietämyskannan artikkelista, miten tulostimen ohjaimet ja ohjelmistot ladataan ja asennetaan.
Dell-lasertulostimien asentaminen muihin kuin Windows-järjestelmiin

Katso seuraavasta Dellin tietämyskannan artikkelista, miten paperin tiedot tarkistetaan E525w Dell Color -monitoimitulostimessa (englanninkielinen).

Katso seuraavasta Dellin tietämyskannan artikkelista, miten SMB (Server Message Block) -skannaus määritetään Dellin lasertulostimissa (englanninkielinen).

Katso seuraavista Dellin tietämyskannan artikkeleista lisätietoja paperin teknisistä tiedoista, lisäämisestä ja tukoksista.

Katso seuraavasta Dellin tietämyskannan artikkelista tietoja ESS-virheistä Dellin lasertulostimissa (englanninkielinen).

Katso seuraavista Dellin tietämyskannan artikkeleista lisätietoja yhteys- ja taustatulostusongelmien ratkaisemisesta.

Katso seuraavasta Dellin tietämyskannan artikkelista, miten NVRAM- ja verkkoasetukset tyhjennetään Dellin E-xxx-lasertulostimissa (englanninkielinen).

Katso seuraavista Dellin tietämyskannan artikkeleista lisätietoja värikasettiongelmien ratkaisemisesta.

Katso seuraavista Dellin tietämyskannan artikkeleista lisätietoja faksiongelmien ratkaisemisesta.

Katso seuraavasta Dellin tietämyskannan artikkelista, miten selvitetään meluongelmia Dell E525w Color -monitoimitulostimessa (englanninkielinen).

Katso tätä osaa, kun haluat lisätä uuden tulostimen nykyiseen langattomaan verkkoon.

1. Varmista, että tietokone on liitetty Internetiin.
    Huomautus: lisätietoja langattoman verkon määrityksestä tai tietokoneen lisäämisestä nykyiseen langattomaan verkkoon on verkkojen ja langattomien yhteyksien tukikeskuksessa.
  2. Aseta mukana toimitettu ohjelmisto- ja opaslevy tai lataa verkosta ja seuraa ohjeita.
  3. Ohjelmisto etsii tulostimen. Tämä kestää jonkin aikaa, koska yhteyttä ei ole.
  4. Valitse Setup (Asennus)... I want to set up a new printer (Haluan määrittää uuden tulostimen)
  5. Valitse Wireless (Langaton).
    Huomautus: E525W tukee ainoastaan 2,4 GHz:n taajuutta. Varmista, että se on käytössä reitittimessä. Jos et ole varma, ota yhteys langattoman reitittimen valmistajaan.
  6. Varmista, että Wi-Fi-kuvake näkyy tulostimen käyttöpaneelissa, ja valitse Next (Seuraava).
    Huomautus: Jos Wi-Fi-kuvake ei näy:
    1. Jos tulostimeen on liitetty Ethernet-kaapeli, irrota se.
    2. Sammuta tulostin ja käynnistä se.
  7. Liitä USB-kaapeli tulostimeen ja tietokoneeseen ja valitse Next (Seuraava), kun se näkyy ikkunassa. Seuraa kehotteita.
    Huomautus: Tarvitset verkkonimen (SSID) ja verkon mahdollisen suojausavaimen. Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa Langattoman verkon suojaaminen.
  8. Lopuksi saat kehotteen tulostaa testisivu.
  9. Valitse Tulosta testisivu.
    Huomautuksia:
  10. Testisivun tulostamisen jälkeen kannattaa määrittää langaton reititin määrittämään tulostimelle aina sama IP-osoite. Se helpottaa yhteyden säilyttämistä tulostimeen.

Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa, joka vastaa tietokoneen käyttöjärjestelmää:

Käytä tätä osaa, kun haluat yhdistää tietokoneen tulostimeen, joka on jo yhdistetty nykyiseen langattomaan verkkoon ja määritetty tulostamaan.

1. Tarkista, näkyykö tulostimen näytössä virheilmoituksia. Jos näytössä on virheilmoitus, ratkaise kyseinen ongelma ensin. Etsi virheilmoitus Dellin tukisivustosta. Saat parhaan tuloksen käyttämällä haussa tuotteen nimeä ja täydellistä virhekoodia, kuten "E525W syöttövirhetukos 075-100”, eikä ainoastaan sanaa “syöttövirhetukos”.
  2. Varmista, että tietokone on liitetty Internetiin.
    Huomautuksia:
    1. E525W tukee ainoastaan 2,4 GHz:n taajuutta. Varmista, että se on käytössä reitittimessä. Jos et ole varma, ota yhteys langattoman reitittimen valmistajaan. Varmista, että tietokoneen langaton sovitin pystyy käyttämään 2,4 GHz:n taajuutta, katso Dellin tietämyskannan artikkelin Internet-yhteyden hitaus-, muodostamis- tai säilytysongelmat välilehteä Määritä langattoman sovittimen asetukset optimaalista suorituskykyä varten.
    2. Lisätietoja langattoman verkon määrityksestä tai tietokoneen lisäämisestä nykyiseen langattomaan verkkoon on verkkojen ja langattomien yhteyksien tukikeskuksessa.
  3. Tulosta asetusraportti ja tarkista tulostimen nykyinen IP-osoite. Saatat tarvita sitä, kun asennat tulostinohjelmistoa.

Uusimmissa tulostimissa asetussivu tulostetaan näin:

1. Paina Menu-painiketta.
    2. Valitse System (Järjestelmä).
    3. Valitse Reports (Raportit) tai Report/List (Raportti/luettelo).
    4. Valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Jos ohjeet eivät toimi tulostimessasi, katso ohjeet tulostimen oppaasta.
    Huomautus: lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa Tulostimen oppaiden lataaminen ja tarkasteleminen.
  5. Etsi IP-osoite raportin Wireless Network (Langaton verkko) -kohdasta.
  6. Tarkista, että luettelossa näkyy verkkosi oikea IP-osoite. Yleensä osoite on muotoa 192.168.x.x tai 10.0.x.x. Jos osoite näyttää kelvolliselta (169.254.x.x), jatka vaiheeseen 6 ja tarkista tietokoneen yhteys tulostimeen. Lisätietoja on myös Dellin tietämyskannan artikkelissa Verkkoyhteyden testaaminen.
  7. Aseta mukana toimitettu ohjelmisto- ja opaslevy tai lataa verkosta.
  8. Ohjelmisto etsii tulostimen, mikä saattaa kestää jonkin aikaa.
  9. Valitse Connect (Yhdistä)... I want to connect this computer to the printer (Haluan yhdistää tietokoneen tulostimeen).
  10. Valitse Choose a Method of Connection (Valitse yhteystapa) -kohdassa Wireless (Langaton) tai Ethernet Connection (Ethernet-yhteys) ja valitse Next (Seuraava).
  11. Valitse tulostin luettelosta ja noudata ohjeita.
    Huomautus: jos tulostin ei näy luettelossa päivityksenkään jälkeen:
    1. Valitse add printer (lisää tulostin).
    2. Kirjoita Port Name: (Portin nimi:) -kenttään IP­osoite aiemmin tulostamastasi raportista.
    3. Kirjoita Enter IP address (Anna IP-osoite) -kenttään IP­osoite aiemmin tulostamastasi raportista ja valitse Next (Seuraava).
  12. Tulostin lisätään luetteloon. Valitse Next (Seuraava).
  13. Valitse haluamasi asetukset ja valitse Next (Seuraava).
  14. Valitse Install (Asenna). Asennus alkaa.
  15. Valitse Tulosta testisivu.
    Huomautuksia:
  16. Testisivun tulostamisen jälkeen kannattaa määrittää langaton reititin määrittämään tulostimelle aina sama IP-osoite. Se helpottaa yhteyden säilyttämistä tulostimeen.

Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa, joka vastaa tietokoneen käyttöjärjestelmää:

Käytätkö jo TechDirectiä omiin lähetyksiin? Kirjaudu sisään napsauttamalla tätä.

Artikkelin tunnus: SLN297461

Muokattu viimeksi: 02/09/2018 18:57