Siirry pääsisältöön
  • Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Välkkyvän näytön vianmääritys Windows 10 -päivityksen jälkeen

Yhteenveto: Artikkeli sisältää tietoja näytön välkkymisongelman vianmäärityksestä Windows 10 -päivityksen jälkeen.

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö


Oireet

Tietokoneet saattavat välkkyä tai vilkkua Windows 10 -päivityksen jälkeen. Sovellukset, jotka saavat Resurssienhallinnan lakkaamaan vastaamasta tai aiheuttavat näytönohjaimen ongelmia, voivat vaikuttaa tietokoneeseen.

Syy

Vilkkumisongelma johtuu ohjelmiston yhteensopivuusongelmasta tai näytönohjaimen ohjaimen ongelmasta.

Tarkkuus

Tarkista ensin, johtuuko ongelma ohjelmiston yhteensopivuusongelmasta vai näytönohjaimen ongelmasta. Tarkista, vaikuttaako välkyntä Windowsin Tehtävienhallintaan. Jos Tehtävienhallinta vilkkuu, todennäköisin syy on ohjelmiston yhteensopivuusongelma. Ongelma, jonka vuoksi Explorer.exe lakkaa vastaamasta toistuvasti. Jos ongelma ei koske Tehtävienhallintaa, se johtuu todennäköisimmin näytönohjaimesta. Avaa ja testaa Windowsin Tehtävienhallinta näppäinyhdistelmällä CTRL + VAIHTO + ESC samanaikaisesti. Seuraa näytön toimintaa ja jatka alla olevien vianmääritysohjeiden mukaisesti.


Tehtävienhallinta välkkyy ohjelmistojen yhteensopivuuden > vianmäärityksessä seuraavasti:

HUOMAUTUS: Jos Tehtävienhallinta vilkkuu tai ei avaudu, kokeile samoja toimia vikasietotilassa. (Katso Käynnistäminen vikasietotilaan Windows 10  Tämä hyperlinkki vie sinut Dell Technologiesin ulkopuoliseen sivustoon.:ssä)
  1. Käytä File, Run (Tiedosto, Suorita) -vaihtoehtoa tehtävienhallinnassa tarvittavien lisätyökalujen avaamiseen. Muista valita valintaruutu käytä työkaluja järjestelmänvalvojana. Niitä voivat olla esimerkiksi seuraavat:
    • appwiz.cpl: Avaa Ohjelmat ja toiminnot -ikkunan
    • Compmgmt.msc: Avaa Tietokoneen hallinnan cmd.exe:n (Avaa Tapahtumienvalvonta Tietokoneen hallinnalla)
  2. Poista muut kuin olennaiset sovellukset Ohjelmat ja toiminnot -toiminnoilla.
  3. Etsi kaatumistapahtumia Tapahtumienvalvonnan tapahtumalokista. Ne voivat tarkoittaa, mitkä sovellukset tai kolmannen osapuolen .dll-tiedostot aiheuttavat Explorer.exe-tiedoston kaatumisen. (Tapahtumienvalvonnan käyttäminen ongelmien Tämä hyperlinkki vie sinut Dell Technologiesin ulkopuoliseen sivustoon. vianmääritykseen)
  4. Jos poistat ohjelmistoja, mutta se ei korjaa ongelmaa, korjaa Windows seuraavilla komennoilla:
    • Valitse Käynnistä ja kirjoita cmd.
    • Napsauta Komentokehotetta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
    • Kirjoita komentokehoteikkunaan dism /online /cleanup-image /restorehealth ja paina Enter-näppäintä .
    • Kun prosessi on valmis, kirjoita sfc /scannow ja paina Enter-näppäintä .
      HUOMAUTUS: Windows 10 -uudelleenasennus Dell operating system Recovery Tool -työkalulla saattaa toimia myös, vaikka SFC (System File Check) -tarkistus ei löydä ongelmia komennolla sfc /scannow.

Seuraavien sovellusten on ilmoitettu aiheuttavan välkyntäongelmia. Testaa näiden sovellusten asennuksen poistaminen, jotta voit testata, ovatko ne syynä (varmista, että uudelleenasennuslevy on käytettävissä ennen asennuksen poistoa):

  • Norton anti-virus (Symantec)
  • Muut virustorjuntaratkaisut
  • iCloud
  • LiveUpdate6
  • IDT Audio (ongelman aiheuttaa moduuli IDTNC64.cpl)
VIITE: Katso Symantecin tietämyskannan artikkelia: Työpöytänäyttö välkkyy Norton-tuotteen päivittämisen jälkeen  Tämä hyperlinkki vie sinut Dell Technologiesin ulkopuoliseen sivustoon.

Tehtävienhallinta ei välkky > näytönohjainten vianmäärityksessä seuraavasti:

  1. Käynnistä vikasietotilaan, jossa on verkkoyhteydet (käynnistäminen vikasietotilaan Windows 10:ssä Tämä hyperlinkki vie sinut Dell Technologiesin ulkopuoliseen sivustoon.).
  2. Toimi samoin kuin musta näyttö -ongelmissa. Jos tietokoneessa on kaksi näytönohjainta (sekä integroitu että erillinen näytönohjain), poista integroitu näytönohjain käytöstä avaamalla Laitehallinta>ja laajentamalla Näyttölaitteet>napsauttamalla Intelin grafiikkasuoritinta> hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Poista laite käytöstä. Jos näyttö vilkkuu edelleen, ota Intel-grafiikkasuoritin uudelleen käyttöön ja poista toinen grafiikkasuoritin käytöstä samalla tavalla.
  3. Jos tämä ei toimi tai piirismerkkejä on vain yksi, poista laitteen asennus ja poista ohjainohjelmisto avaamalla Laitehallinta> ja laajentamalla Display Devices>napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella näytönohjainta> ja valitsemalla Poista laitteen asennus. Poista laitteen ja siihen liittyvän ohjaimen asennus kokonaan noudattamalla näytön ohjeita. Tämä pakottaa Windowsin oletusarvoisesti alkuperäiseen näytönohjaimeen.
    HUOMAUTUS: Oletusarvoista näytönohjainta ei suositella käytettäväksi vianmäärityksen jälkeen. Lataa ja asenna uusin video- tai näyttöohjain Dell-tietokoneeseen. Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa Dell-ohjainten lataaminen ja asentaminen.
  4. Käynnistä Windows ja päivitä näytönohjaimet uusimpaan versioon Dellin Ohjaimet ja ladattavat tiedostot -sivulta.

Lisätietoja

Artikkelin ominaisuudet


Tuote, johon asia vaikuttaa

Alienware and Dell Gaming Monitors, C Series, D Series, E Series, Legacy Monitors, P Series, S Series, SE Series, UltraSharp Premier (UP) Series, UltraSharp (U) Series

Edellinen julkaisupäivä

10 marrask. 2023

Versio

7

Artikkelin tyyppi

Solution